Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-06-2018 09:57   Güncelleme : 20-06-2018 09:57

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş : Ak parti, güven ve istikrarın garantisidir!

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş : Ak parti, güven ve istikrarın garantisidir!

 AK Parti 27. Dönem Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş seçim çalışmalarına Çarşamba İlçesinde devam ediyor.

 Saat 10.00’da İl Seçim Koordinasyon Merkezi binasındaki buluşmanın ardından Çarşamba İlçesi’ne bağlı Kabaceviz Mahallesinde Pazar yerini dolaştı. Pazar esnafıyla sohbet eden Keleş, ardından Gökçeçakmak, Kumköy, Kemer Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

24 Haziran seçimleri üzere konuşan Bekir Keleş, "Önümüzdeki seçimler bizim, çocuklarımızın ve bizden sonra gelecek olan kuşaklar için oldukça önemli bir seçim. Bu seçimde iyi düşünüp iyi tartmalıyız. Ülkemizin geleceğini bu seçimler belirleyecektir. Bu nedenle siz değerli vatandaşlarımızın destekleri bizler için çok önemlidir” dedi.

AK Parti Türkiye’de güven ve istikrarın garantisi haline geldiğini belirten Keleş, “AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedef­lere ulaşır, tutamayacağı sözleri vermez. AK Parti bu şekilde siyasetin itibarını yükseltmiş ve insanımız siyasete güven duymaya başlamıştır. Bundan sonra da insanımızın duyduğu güveni boşa çıkarmamak ve siya­setin itibarını yüksekte tutmak boynumuzun borcu olacaktır” diye konuştu. 

adminadmin