Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2018 10:47   Güncelleme : 14-06-2018 10:47

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin: Bir Oyun Bile Önemi Var

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin, İlkadım'da vatandaşlardan destek istedi. Bilgin, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah'ın izniyle sandıklardan büyük bir oy çoğunluğu ve güçlü bir meclis desteğiyle ile çıkacak. Bunun için bir oyun bile önemi var" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin: Bir Oyun Bile Önemi Var

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Elif Coşkun Bilgin, seçim çalışmalarına İlkadım ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Adalet Mahallesi'nde pazar yerini ziyaret eden ve pazar esnafıyla sohbet eden Bilgin, daha sonra ilçe genelinde ziyaret ettiği esnafın hal hatırını sorup, düşüncelerini ve taleplerini aldı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay'ın da eşlik ettiği Bilgin, esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

GÜÇ VERMELİYİZ

Güçlü Türkiye için bir oyun bile önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Adayı Bilgin "İstikrar için yine yaparsa AK Parti yapar, çalışırsa yine AK Parti çalışır. Şu an da bütün dünyanın gözü Türkiye’de. Bir oyun bile önemi var. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti'nin 16 senedir yaptıkları ortada. Cumhurbaşkanımızın yaptıkları meydanda. Onun için sayın Cumhurbaşkanımıza hep beraber güç vermeliyiz. Biz inanıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle sandıklardan büyük bir oy çoğunluğu ve güçlü bir meclis desteğiyle ile çıkacak" dedi.

24 HAZİRAN ÖNEMLİ VİRAJ

Yapılan ve yapılmakta olan büyük yatırımları hatırlatan Bilgin, "Denizlerin altından tüneller, demiryolları, Marmaraylar, Avrasya Tünelleri, dünyanın en büyük ikinci havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı trenler, savunma sanayi, kendi silahımız, tankımız, İHA'mızı yaptık. Hastanelerimiz modernize oldu ve şehir hastanelerimiz kuruluyor. Dağları delerek tünellerle insanlar birbirine kavuştu. 16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye adeta devrim yaşatmıştır. Yapılan bu hizmetlerin devamı ve Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için 24 Haziran çok önemli bir virajdır" diye konuştu.

 

adminadmin