Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-06-2017 10:38   Güncelleme : 27-06-2017 10:38

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Çalışmak, Üretmek Ve Kazanmak Gerekiyor!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz şehitlerimizin, gazilerimizin sayesinde bugün burada huzur ve güven içinde bayramlaşmalarımızı yapıyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, bu uğurda yaralanan tedavi gören gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Çalışmak, Üretmek Ve Kazanmak Gerekiyor!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bir dizi bayramlaşma merasimlerine katılarak sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetici, üyeleri ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Samsun Of Çaykara Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hamit Soylu, yönetim kurulu, üyeleri, işadamları ve hemşehrilerinin bayramlarını tebrik ederek, bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, ziyaretlerde yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: ""Bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayımızı geride bıraktık. Cenab-ı Allah yapmış olduğunuz ibadetleri , tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Ramazan bayramınız müberek olsun.

Bir bayramı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Bayramlarımızı mutlu bir şekilde geçirmemiz, ibadetlerimizi huzurlu ve güvenli bir ortamda yapmamız, ticaretimizi gerçekleştirmemiz,insanların can ve güvenliğinin sağlandığı  demokratik ortamlarda gerçekleşir.

Dünyanın bir çok yerinde kan, gözyaşı , yoksulluk, fakirlik içinde yaşayan bir çok din kardeşimiz var. Ülkesinde inancından dolayı zulüm gören, eziyet çeken, katledilen, ülkeleri parçalanarak, bölünerek diz çöktürülmeye çalışılan  ülkelerde bir damla suya muhtaç yaşayan müslüman kardeşlerimiz var.

Cenab-ı Allah onlara kolaylıklar versin. Onları da en kısa zamanda bizim gibi güven ve huzur ortamında ibadetlerini yapmaya, mutluluklarını paylaşmaya veya üzüntülerini de yaşamayı nasip etsin.

Onun için diyoruz ki Türkiye sadece 780 bin kilometrekare yada 80 milyon insanımızın yaşadığı bir ülke olarak önemli değil, İslam coğrafyası hatta ve hatta "Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü" anlayışını dünyanın neresinde olursa olsun benimseyen herkes için Türkiye'nin güçlü olması gerekiyor.

Onu güçlü kılabilmek için biraraya geldik. Lideriyle, yöneticileriyle ve halkıyla et ve tırnak olup başarıya mutlaka koşmalıyız.

Belki eksik ve hatalarımız olabilir fakat bunların hiç biri bizi ayrıştırıcı uzaklaştırıcı bizi birbirimize sırtımızı döndürücü nedenler asla olmalalı. Bunları ortadan kaldırabilmek için mücadelemizi, çalışmalarımızı devam ettirirken, çok daha fazla üretmek, ihracat yapmak, kazanmak ve kazandığımızla bu insanlara da yardım eli uzatmamız gerekiyor.

Şehitlerimizin, Gazilerimizin sayesinde bugün burada huzur ve güven içinde bayramlaşmalarımızı yapıyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yine bu uğurda yaralanan tedavi gören gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimizi bozmasın, bunları bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin.

Bu düşünceler içinde bayramınızı tekrar tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve kardeşlik içinde aileniz ile birlikte nice bayramlara erişmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN