Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2017 13:41   Güncelleme : 30-03-2017 13:41

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: İstikametimizi Millet Belirliyor

Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Güven ve istikrarın ne demek olduğunu sanayicilerimiz, işadamlar​​​​​​ımız, vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Onun için tek başına hükümetlerin getirdiği istikrar ve güvenin sürekliliği için 16 Nisan'da inşallah yeni Türkiye’nin kapılarını sonuna kadar açacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: İstikametimizi Millet Belirliyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kapsamında çalışmalarını İlkadım ve Havza ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla sürdürdü.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen programlarda sanayici, işadamı, esnaf, hemşehri, engelli, meslek oda ve derneklerinin başkanları, yöneticileri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş,  "Türkiye’nin daha hızlı büyümesi, huzuru, terörün yok olması, halkımızın refahı için hep birlikte yeni hükümet sistemini 16 Nisan’da vereceğimiz evetlerle birlikte gerçekleştireceğiz. " dedi.

KEPENKLER KAPANDI, MAAŞLAR ÖDENMEDİ

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Güven ve istikrarın, demokrasi ve hukukun ne anlama geldiğini en iyi sanayicilerimiz, işadamlarımız ve esnaflarımız çok iyi bilirler. 

3 Kasım 2002 öncesinde siyasi itibarsızlaştırmanın sonucu olarak insanların işsiz bırakıldığı, işyeri kepenklerinin bir bir kapatıldığı, fabrika şalterlerinin indirildiği bir dönemde üçlü koalisyon hükümetinin işçisinin, memurunun aylığını ödeyemediği günleri bunun için unutmamak gerekiyor. 

Tarım ile uğraşan köylüsüne, sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşına, eğitim görmek isteyen çocuklarına bir gelecek veremeyenler Türkiye'nin ayağa kalkmaması için refah ve huzur içinde insanının yaşamaması için birçok engellerle zaman kaybettirdi. Bu vesayetçi zihniyet, 60'yı, 70'li, 80'li 90'lı yıllarda yarattığı siyasi belirsizliklerden yüzünden ülkemizi bir gecede 30 yıl geriye götürmesine sebep oldu. 

Bir anayasa kitapçığı fırlatılmasıyla 23 tane banka, 46,5 milyar dolar uçtu gitti, faizler gecelik yüzde 7 bin 500 oldu Türkiye bir gecede sıfırı tüketti. Bu ülke bunları çekmeye mecbur bıraktılar.

İSTİKAMETİMİZİ MİLLET BELİRLİYOR

2002 yılında AK  Parti hükümetleri tarafından devralınan ülkeyi yönetme görevini, hamdolsun bugün görevini fazlasıyla yerine getirmenin mutluluğu ve sevinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece - gündüz demeden milletimiz, ülkemiz için çalıştık çabaladık, eserler yaptık, hizmetler yaptık. 

Milletimiz bize evet dedi, yetki verdi, emaneti teslim etti, biz de bunun sorumluluğu içinde gereğini hakkıyla yerine getirmek için hep birlikte el ele çalıştık. Milletimiz yapın dedi yaptık, yapma dediği yerde ise durduk, dinledik. Bizim istikametimizi ancak ve ancak millet belirler, milletin kararı her şeyin üzerindedir. 

Bu anlamda daha müreffeh, daha güçlü bir Türkiye’nin önündeki son engeli de kaldırmak için Samsunlu hemşehrilerimin Türkiye’nin yönetim sisteminin değişeceği 16 Nisan’ı dört gözle beklediğine inanıyorum. 

İnşallah hep birlikte yeni Türkiye’nin kapılarını açacak, coşkuyla, gururla, tarihe geçecek bir oy oranıyla inşallah sandıkları patlatacağız." diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin