Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2017 13:01   Güncelleme : 10-04-2017 13:01

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Patron olan millettir!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım ilçesinde Fevzi Çakmak, İlyasköy ve Yenidoğan Mahalleleri'nin kesiştiği noktada 'Evet' mitingi gerçekleştirdi. Meşaleler, havai fişekleri ve davul-zurnayla sevgi gösterileri ile karşılanan Milletvekili Köktaş'ı mahalle sakinleri bağrına bastı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Patron olan millettir!

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından Fevzi Çakmak, İlyasköy ve Yenidoğan Mahalleleri'nin kesiştiği noktada düzenlenen Evet Mitingi'ne AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş konuşmacı olarak katıldı. 

Mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Milletvekili Köktaş'a sevgi seli oluştu. Meşaleler, havai fişekler ve davul-zurna ile karşılanan Milletvekili Köktaş, ilgi, alaka ve her zaman gösterdikleri destek için mahalle sakinlerine çok teşekkür etti.

Yakılan meşalelerin İlkadım'dan yayılan bir ışık gibi tüm Türkiye'yi aydınlattığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "İlkadımlı büyüklerimiz, kardeşlerimiz kararını vermiş, 16 Nisan'ı bekliyor, sandıkları evet oyları ile dolduracak inşallah" dedi.

YENİ SİSTEME İHTİYAÇ VAR

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "15 yıldır bu ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı olarak bir sistem değişikliğine ihtiyaç olduğunu her fırsatta söyledik. 

Yeni Anayasa değişikliği bütün partilerin seçim programlarında vardı. O dönem de "Gelin hangisinde uzlaşıldıysa çıkartalım" denilmesine rağmen masadan kaçan taraf oldular.

Fakat 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan süreç içinde Milliyetçi Hareket Partisiyle biraraya gelindi, istişareler yapıldı. Bir adım onlar attı, bir adım biz attık, ortada buluşuldu. Türkiye için böyle bir değişikliğin memleket meselesi, beka meselesi olduğuna karar verildi. 

BU KARARDA ORTAĞIMIZ VAR

Her konu, her madde ince ince görüşüldü, konuşuldu. Ülkemizi için en uygun yönetim sistemi planlandı. Ülkemiz, milletimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için Yeni anayasa ile birlikte yürürlüğü girecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerinde ortak karar verildi. Yani bu konu da bir ortağımız var. 

Değerli İlkadımlı hemşehrilerim, yeni sistem ne getiriyor diyorsanız, artık bundan sonra devletle millet arasına hiç kimse giremeyecek, vesayetçiler, darbeciler, kumpasçılar artık onların devirleri sona erecek. 

Bakın 1950 yılında aziz milletimiz merhum Adnan Menderes’e yetki verdi, tek başına işbaşına getirdi, onu Başbakan seçti. 

O da memleket için çok güzel işler yaptı, ancak 1960’da birileri devreye girdi, milletin seçtiği Menderes’i zorla, zorbalıkla alaşağı ettiler. İşte o dönem de devleti milletten koparan yeni bir sistem icat ettiler. Bu darbeci zihniyetcilerin yaptığı bu sistem çalışmıyor, çünkü bu sistem beraberinde 12 Mart’ı, 12 Eylül’ü, 28 Şubat’ı getirdi, sürekli darbe tehdidi ile ülkemizin ve milletimizin birikimleri birileri tarafından heba edildi, hortumlandı. 

PATRON OLAN MİLLETTİR

Biz ne diyoruz en başından beri; "insanı yaşat ki devlet yaşasın" İşte bizim yönetim anlayışımız bu. 16 Nisan da oylayacağımız yeni sistem de işin sahibi millet olacak, kararı millet verecek. Patron olan sadece millettir. Kimse buna tek adamlık, padişahlık diyerek bu ülkenin ve milletin geleceği ile oynamasın. 

Bu anlamda milletimiz her zaman ülkesi ve geleceği için en güzel yolu açmasını bilmiştir. Bunu her dönem göstermiştir, fakat bu vesayetçi, darbeci zihniyet bunu engellemek için elinden geleni yapmıştır. Buna dur demek için milletimiz 16 Nisan yine en güzel yolu evet diyerek açacaktır." diyerek sözlerine son verdi.

Yoğun ilgi gösterilen ve renkli görüntülerin yaşandığı mitinge ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, partililer ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

 

adminadmin