Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-11-2016 12:45   Güncelleme : 15-11-2016 12:45

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsun için bir araya gelebilmeliyiz!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İnternet Medya Grubu (İMG) üyesi gazetecilerle mecliste buluştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsun için bir araya gelebilmeliyiz!

Samsun Haber - Samsun aşığı bir adam olduğunu belirten Köktaş; ‘Şehrime hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Samsun'un her santimetre karesinde emeğim olduğunu düşünüyorum' dedi.

SAMSUN İÇİN KOŞMAK ZORUNDAYIZ

İnternet Medya Grubu (İMG) üyesi gazeteciler AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı meclisteki makamında ziyaret etti. Gerek uzun süren il başkanlığı gerekse 1.5 yıllık milletvekilliği döneminde Samsun'la yatıp Samsun'la kalktığını dile getiren Köktaş; ‘Samsun’a bir çivi çakanın, bu şehre hizmet eden herkesin benim gönlümde çok ayrı bir yeri var. Samsun 14 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sosyal, kültürel ve ekonomik alanda önemli mesafe aldı. Yeterli mi? Benim için asla yeterli değil. Bu şehir için hepimiz çok daha fazlasını istemeli, yürüyerek değil koşarak çalışmaya ve hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam etmeliyiz.' dedi.

BÜYÜK BİR SİNERJİ OLUŞTURMALIYIZ

Siyaset başta olmak üzere her alanda kısır çekişmelerin Samsun'a hiç bir fayda getirmeyeceğini belirten Köktaş; 'Samsun için önümüzde çok şanlı bir dönem var. Gücümüzü ve enerjimizi Samsun'un kalkınmasına ve büyümesine ayırmalıyız. Hep birlikte topyekûn büyük bir sinerji oluşturarak sen-ben kavgaları yerine 'biz' demeliyiz. Ülkemizde özellikle ekonomik alanda çok hızla kalkınan şehirlerimizin insan potansiyeline baktığımızda çok büyük ekonomik birliktelikler oluşturulmuş şehirlerdeki tüm katmanlar tek vücut olmuşlardır. Samsun olarak bunu başardığımızda inanın altından kalkamayacağımız hiç bir şey olamaz.' diye konuştu.

BİZLER DÜNYA LİDERİNE SAHİBİZ

Türkiye'nin 15 Temmuz sonrası çok daha güçlü bir ülke haline geldiğini belirten Köktaş; ‘Çok güçlü bir AK Parti hükümetinin yanında herkesin kabul ettiği Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine sahibiz. Şöyle bir 14 yıl öncesine dönün ve AK Parti hükümetlerinin hangi evrelerden geçtiğini bir hatırlayın. Türkiye'de başka bir siyasi parti yaşadığı büyük travmalar sonucunda bu kadar uzun bir süre ayakta kalamazdı. Biz ise dimdik ayaktayız ve ödün vermeden onurlu şekilde ayakta durmaya devam ediyoruz. Bu durum liderimizin şahsı ile alakalı bir durumdur. Onun izinde yürümek bizler için olmazsa olmazımızdır' şeklinde konuştu.

TARAFSIZ VE OBJEKTİF OLUN

Samsun medyasının güçlü bir potansiyele sahip olmakla birlikte dağınık bir yapısı olduğunu ve yerel medyanın Samsun'un özlemlerine, beklentilerine ve sorunlarına yönelik yayın politikası izlemesi gerektiğini belirten Köktaş; ‘Medya bizim olmazsa olmazımız. Kaleminizi kötü kullandığınızda ortaya farklı tablolar çıkabiliyor. Bu gücünüzü şehrin gelişmesi için kullandığınızda sizlerde bu paralelde büyüyeceksiniz. Haberlerinizi tarafsız ve objektif bir anlayışla yaparsanız inanırlığınız ve güvenirliğiniz de o derece artar. Ben Samsun medyasına böyle bakıyorum. Güçlü bir medya var. Bununla birlikte çok dağınık bir yapı mevcut. Bence sizlerde kendi içinizde tek vücut olmak zorundasınız.' diyerek sözlerini tamamladı.

Akasyamhaber – Özel Haber

adminadmin