Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-04-2017 14:38   Güncelleme : 06-04-2017 14:38

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Tarihi Bir Ders Verilecek

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Türkiye kalkınmasın, büyümesin, küçük olsun benim olsun anlayışı ile hareket eden darbeci zihniyete, vesayetci anlayışa, kumpas kuranlara verilecek dersin günüdür 16 Nisan" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Tarihi Bir Ders Verilecek

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Çarşamba ve Kavak ilçelerinde düzenlenen programlarda firma sahipleri ve çalışanlarıyla biraraya geldi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımı ile Zirve Tekstil, Asma Fındık Fabrikası, Çetaş Cam, Meşale Çay Kazan Sanayi ve Afacan Plastik'i ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, firma yetkililerine ve çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulunarak neden Evet denilmesi gerektiği konusunda geçmişten bugüne Türkiye'de yaşanan siyasi olayları anlatarak değerlendirmelerde bulundu.

HİZMETLER TEK TEK HAYATA GEÇTİ

Türkiye'nin son 15 yıl içerisinde ciddi bir ekonomik büyüme gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Türkiye’nin milli geliri 3 kat arttı, 230 milyar dolardan 830 milyar dolar seviyesine çıktı. Kişi başı gelir satın alma paritesine göre 11 bin dolar seviyesine geldi. Türkiye altyapı projelerinde, eğitimde ve sağlıkta çok büyük bir ilerleme kaydetti. Küresel kriz dünyada tüm hızıyla devam ederken, Türkiye dünyanın en büyük projelerini birer birer hayata geçirdi.

AMANSIZ MÜCADELE VERDİK

Geçildiği geçilmesine ama bu ülkemize ve milletimize olan hizmet yolunda bir yandan çalıştık, bir yandan ise yapılan engellemelere, saldırılara karşı amansız bir mücadele verdik. 27 Nisan elektronik muhtırası, 367 krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi saldırılar olmasaydı Türkiye bugün beş kat daha güçlenecekti. 

İşte bunların ortadan kalkması için, yegane gücün millette olduğu, milletle yol yürüyen bir iktidarın olması için yeni sisteme evet diyoruz.

TARİHİ BİR DERS VERİLECEK 

Harcadığımız bu enerjinin boşa gitmemesi ve çok verimli olması için hedeflerimizi iyi belirliyoruz. Fakat ülkemizin ayağa kalkmaması ve güçlenmemesi için önümüze engeller çıkartıyorlar. Ülke kalkınmasın, büyümesin, küçük olsun benim olsun anlayışı ile hareket eden darbeci zihniyete, vesayetci anlayışa, kumpas kuranlara verilecek en güzel dersin günüdür 16 Nisan.

Yeni sistemde hükümeti milletimiz seçecek. Hiç kimse bu ülkeyi yönetmeye karar veremeyecek. Hükümete yetkiyi doğrudan millet verecek. Tuzaklarla, darbelerle, algı operasyonlarıyla, ayak oyunlarıyla iktidar değişikliği olmayacak. " diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin