Güncel
Giriş Tarihi : 09-04-2017 12:38   Güncelleme : 09-04-2017 12:41

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Türkiye'nin Bekası İçin Evet

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Yeni anayasa ile birlikte yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Yeni sistem milletimizin ve devletimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin şekillenmesini sağlayacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Türkiye'nin Bekası İçin Evet

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması kapsamında çalışmalarını yoğun bir şkilde sürdürüyor.

Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Çebi, İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Yeni Mahalle, Karşıkaya ve Yavuzselim Mahallesi sakinleri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, ayrıca Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen Sandık Kurulları Eğitim Toplantısı'na katıldı.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Programlarında gündeme ilişkin konuşan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Milletvekili Köktaş, "Referanduma kısa bir zaman kaldı, 16 Nisan'a kadar çok çalışacağız. Bir oy deyip geçmeyeceğiz, halkımızın emanetine, sandığa sahip çıkacağız.

İnşallah yeni sistem ile birlikte bütün vesayet kalıntıları ortadan kalkacak. Daha güçlü ve büyük Türkiye'yi aziz milletimiz ile birlikte inşa edeceğiz." dedi.

TÜRKİYE'NİN BEKA MESELESİ

Yeni anayasa ile birlikte yürürlüğü girecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Köktaş, "Yeni anayasa milletimizin ve devletimizin 2023 hedefi ve 2071'in şekillenmesini sağlayacaktır. Bu mesele ne Recep Tayyip Erdoğan, ne Binali Yıldırım ne de Fuat Köktaş meselesidir. Şahıslar baki değildir. Fakat Türkiye'de Allah'ın izni ile Recep Tayyip Erdoğan'lar bitmez. Onun için bu mesele ülke meselesidir, Türkiye'nin bekası meselesidir." diye konuştu.

HIZLI VE ETKİLİ İCRAAT

Mevcut sisteminin Cumhuriyet tarihimiz boyunca hükümet istifalarına, ekonomik krizlere hatta darbelere neden olduğunu sözlerine ekleyen Milletvekili Köktaş, "AK Parti'de siyasetin tek amacı vardır o da ülkeye ve millete hizmettir. 15 yıldır çok şükür ülkemiz hizmetle, yatırımla tanıştı, sağlık, eğitim, ekonomi de büyük gelişmeler sağlandı. Fakat geçmiş hükümetler dönemine baktığımız zaman, ülkemiz koalisyonlarla çok zaman kaybetti, birikimleri heba oldu. Onun için diyoruz ki bu çift başlılık ortadan kalksın, güçlü iktidarlar, sürekli istikrar olsun. Cumhurbaşkanı bizzat milletten aldığı yetki ile daha hızlı ve etkin icraatları yerine getirsin. Bu anlamda millete karşı da sorumlu hale gelsin" diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin