Güncel
Giriş Tarihi : 09-07-2015 15:00   Güncelleme : 09-07-2015 15:00

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  "Çarşamba Şeker Fabrikası arazisinin Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi olması için devir işlemi yapıldı" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  "Çarşamba Şeker Fabrikası arazisinin Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi olması için devir işlemi yapıldı" dedi.

Köktaş, Çarşamba'da Şeker Fabrikası arazisinin içindeki yaklaşık 900 dönümlük alanın Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi kurulmak üzere tahsisi imzalanarak devir işleminin gerçekleştiğini söyledi.

Arazinin Başbakanlık Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme dışına çıkarılarak gerekli imar değişikliklerinin Çarşamba ve Samsun Büyükşehir Belediyeleri'nce tamamlandığını belirten Köktaş, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve milletvekillerimizin destekleri ile 900 dönümlük alanın Tarım Gıda Organize Sanayi Bölgesi kurulmak üzere Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek tarafından tahsisi imzalanarak devir işlemi gerçekleştirilmiştir. İlimiz ve ülkemiz için için hayırlı olsun. Burada hemen Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin oluşturularak çalışmalara hızla başlanması ve bir an önce yatırımcıya yer tahsisine geçilmesi için yapılacak çalışmalarda da gereken desteği vermeye devam edeceğiz." 

adminadmin