Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2018 11:01   Güncelleme : 19-03-2018 11:01

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş’tan genç işadamlarına tavsiye

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş’tan genç işadamlarına tavsiye

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) tarafından aylık olarak düzenlenen iş toplantısına katılarak tecrübelerini paylaştı. Aidiyet duygusuna vurgu yapan Milletvekili Köktaş, genç işadamlarına tavsiyelerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Yelken Kulüp'te Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) tarafından aylık olarak düzenlenen iş toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında American Life Dil Okulları SAMGİAD üyelerine bir sunumla tanıtıldı. e-ticarette Türkiye'nin önemli markalarından olan N11.com'un aynı zamanda Samsunlu olan  Pazarlama Direktörü Ömürden Sezgin, e-ticaret ve markalaşma konusunda sunum yaptı.

KÖKTAŞ SAMSUN İÇİN DEĞER

Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç ise dernek ve dernek faaliyetleri hakkında Milletvekili Köktaş'a bilgiler verdi. Gömeç, Milletvekili Fuat Köktaş'ın her zaman Samsun için çalıştığını ve Samsun'a faydalı işler yaptığını belirterek, ''Milletvekilimiz Fuat Köktaş bey ayrıca her zaman derneğimizin yanında yer almıştır. Her zaman bizlerle tecrübelerini ve birikimlerini paylaşmıştır. Kapısını her çaldığımızda her konuda destek aldığımız ağabeyimiz olmuştur. Samsun adına çok önemli bir değerdir. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duyduk'' dedi.

AİDİYET DUYGUSUNA ÖNEM

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise Samsunlu gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''İdealist, geleceğe umutla bakan, vizyon sahibi kardeşlerimizle bir aradayız. Türkiye ve yaşadıkları şehir anlamında, gençlerimizin beklentileri yüksek. Biz siyasetçiler olarak bu beklentileri nasıl, ne zaman karşılarız,  ihtiyaçlara nerede cevap veririzin derdi ve tasası içindeyiz. Hepimiz birer canlı olarak insanız. Nefis taşıyoruz insanların bütün canlılar gibi dürtüleriyle hareket ederler. Bu dürtüselliğin içinde bir bakmışsınız ki yalnız kalmaktan, başarısız olmaktan, kenara çekilmiş olmaktan korkarlar. Bu dürtüsellik tüm canlılar da olduğu gibi insanları yönlendirir tam bunu yaşarken insan bir bakarsınınız aidiyet duygusu yaşar, bir yere ait olmak. Bir yeri sahiplenmek, birlikte hareket etmek gibi bir duyguyu alır kendisinde ve bakar kendisine en yakın hissettiği bir yere doğru yönlenir. Bu siyaset olur, spor kulübü olur, iş adamları derneği olur. Bir bakmışsınız havadan sudan hiç kimsenin aklına gelmeyen vakıf, oda vs olabilir. İnsan o yazlıktan kurtulmak adına bir aidiyet duyar ve oraya kendini yönlendirir işte sizde burada bunu yapmışsınız sizde çıkmış olduğunuz bu ticaret yolunda Samsun Genç İşadamlarını vizyonu olarak bir aidiyet duygusu altında bir araya gelmişsiniz hem kendi tecrübelerinizi arttırırken, tecrübe paylaşımıyla kendinizi bilinçlendiriyor ve güçlendiriyorsunuz. Gelecekle ilgi daha geniş perspektifte bakan bir vizyona sahip olmaya çalışıyorsunuz'' dedi.

İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN

''Tecrübe hayatta en pahallı kazanımdır'' diyen ''Tecrübeyi bir yerden gidip satın alamazsınız. Bunun için tecrübenin kıymetini iyi bilmeniz gerekmektedir. Tecrübe sahibi olan insanların anlattıklarına baktığımız zaman hep sıkıntı çektiği zamanları anlatırlar, hayatında sanki dört dörtlük dönemleriniz yok mu diye sorasınız gelir. İşte o kendisindeki tecrübeyi kazanana kadar mutlaka hayatında meşakkatli günler geçirmiştir. Onları tek tek aşarak bugünkü tecrübelerine ulaşmıştır. İşte geçmişte ve bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar hem aidiyet duygumuzu güçlendirir hem de tecrübe paylaşımları ile birlikte bizi daha kısa zamanda tecrübe sahibi olmamızı sağlar ve yol haritası çizmemize vesile olur. Sizlere son olarak tavsiyem; ne iş yaparsanız yapın severek yapın, inanın, disiplini elden bırakmadan çok çalışın, mutlaka hedefinize varacak ve başaracaksınız. Sözlerime son verirken, bu anlamlı programı tertip eden Samsun Genç İşadamları Derneği'nin (SAMGİAD) yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

KÖKTAŞ VE YENİ ÜYELERE PLAKET

Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Gömeç, Milletvekili Köktaş'a ve N11.com Pazarlama Direktörü Ömürden Sezgin'e katılımlarından dolayı bir plaket verdi. Milletvekili Köktaş ve Başkan Gömeç derneğe yeni katılan üyelere katılım belgelerini birlikte verdi.

Yemeğe ayrıca AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve İl Başkan Yardımcısı Güner Armutlu katıldı.

adminadmin