Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-12-2018 10:20   Güncelleme : 07-12-2018 10:57

​Ak Parti Samsun’da il ve ilçelerde yeniden anket yaptırıyor!

AK Parti Genel Merkezi Samsun’da 7 ilçe başkanının istifalarının ardından yeniden anket yaptırıyor.

​Ak Parti Samsun’da il ve ilçelerde yeniden anket yaptırıyor!

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Demir’in de sorulduğu anketler ile son kararın verilerek listelerin yeniden düzenleneceği Samsun’da aday adaylarının kendilerini gösterebilmek için sadece dokuz günleri kaldı.

AK Parti genel merkezinde yapılan toplantıda aralarında Samsun’un da bulunduğu 20 il için yeniden anket yaptırılması kararlaştırıldı.

Toplantıda yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının hazırladığı raporların ve teşkilat başkanlığının bölgelerde yürüttüğü çalışmalar sonucunda hazırladığı raporların değerlendirildiği öğrenildi. Bu kapsamda her il ve ilçelerinin durumları ayrı ayrı masaya yatırıldı.

MEVCUT BAŞKANLAR VE İLÇE BAŞKANLARI

İllerde mevcut başkanların ve ilçe başkanlarının durumları öncelikli olarak ele alınacak. Başkanla devam edilip edilmeyeceğine ilişkin veriler otaya konurken, bu tabloda başkanlar ve adaylık için istifa eden ilçe başkanları hakkında memnuniyet anketleri ve performans değerlendirmeleri yapılacak.

Samsun il ve ilçelerde Telefon ve SMS anketleri ile halka sorulan "Kimi başkan olarak görmek istiyorsunuz" sorularına öne çıkan aday isimleri de eklenerek alınacak cevaplar adayların belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

adminadmin