Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-03-2019 15:43   Güncelleme : 05-03-2019 15:43

Ak Parti Sandık Kurul Üyeleri Bir Araya Geldi

AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı tarafından, SASKİ Konferans Salonunda Sandık Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Sandık Kurul Üyeleri Bir Araya Geldi

Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Av. Ayşegül Korkmaz, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve sandık görevlileri katıldı.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM"

Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı,  “Hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Çalışmalarımızın karşılığını 31 Mart’ta sandıklarda göreceğiz. Sandıkların ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. 31 Mart’ta sandıklara sahip çıkalım. ” dedi.

"SEÇİMİ SİZLER KAZANACAKSINIZ"

Sandıklar çok önemli diyen Halil Akgül “Niye çok önemli? Seçimler 2’ye ayrılır. Birincisi seçime hazırlık dönemi. İkincisi seçimin kendisi. Seçime hazırlık döneminde adaylar çalışır. Teşkilat çalışır. Halktan adaylara gönül verenler çalışır. Ama seçimi bütün siyasi partiler açısından söylüyorum. Sandık kurulu görevlileri ve müşahitler yapar.”dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından eğitim toplantısına geçildi. Seçim ve sandıkların önemi konulu konuşma ve slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara gösterildi. Sandık başkanları ve sandık görevlilerine yapmaları gerekenler hakkında bilgiler verdiler.

 

adminadmin