Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 29-06-2014 11:36   Güncelleme : 29-06-2014 11:36

AK PARTİ YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR

AK Partili belediyeler, ramazan ayının 15'inci gününde yetimlerle iftar sofrasında bir araya gelecek.

AK PARTİ YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamada, AK Partili 824 belediyenin ramazanı yardımlaşma ve dayanışma seferberliğine dönüştüreceği belirtilerek, bir ay boyunca ramazanın ruhuna uygun etkinlikler yapacak olan belediyeler, yoksul ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak, yetim ve ailelerine iftar verecek.

Yetimler ve ailelerine tek tek ulaşmayı amaçlayan AK Partili belediyeler, ramazan ayının 15'inci günü olan 12 Temmuz Cumartesi, Türkiye'deki binlerce yetim ve ailesini iftar sofrasında buluşturacak. AK Partili belediyeler, başta Soma şehitlerinin aileleri olmak üzere, şehit yakınlarını da iftar sofralarında ağırlayacak.

Farklı illerdeki iftar programlarında AK Parti genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri ve bakanlar yetimlerle bir araya gelecek, her milletvekili de kendi seçim bölgesinde yetimlerle iftar yapacak.

Mahalle, sokak ve evlerde düzenlenecek iftar ve sahur sofralarında şehrin tüm sakinleriyle de buluşmayı hedefleyen AK Partili belediyeler, üniversite öğrencileri, gençler, çocuklar, yaşlı ve kimsesizler için de özel programlar düzenleyecek.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, AK Partili tüm belediyelere bir de genelge göndererek, yapacakları etkinliklerin gösterişten uzak, sade ve ramazanın ruhuna uygun olmasını istedi.
adminadmin