Foto Haber
Giriş Tarihi : 11-08-2014 10:06   Güncelleme : 11-08-2014 10:06

AK PARTİ ZAFERİ MEYDANDA KUTLADI

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğon’ın zaferini Cumhuriyet Meydanı’nı karnaval alanına çevirerek kutladı.

AK PARTİ ZAFERİ MEYDANDA KUTLADI

Resmi olmayan sonuçlara göre, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi. Müzik eşliğinde halay çeken AK Parti’liler havai fişek gösterileri ile coştu. Seçim otobüsü üzerine çıkan AK Parti Samsun Milletvekilleri Tülay Bakır, Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları ile beraber halkı selamladılar.


Vatandaşlara teşekkür konuşması yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ekmeleddin İhsanoğlu'na Samsun'dan ekmek göndereceğini söyledi. Köktaş, "Erdoğan'ın karşısına çıkanlar çatının altında kaldı. Şimdi Ekmeleddin beye siyasi bir mesaj veriyorum. Hani sloganına 'Ekmek için Ekmeleddin' olarak belirlemişti ya, şimdi diyorum ki bu milletin hamdolsun ekmeği, suyu, lideri ve vizyonu da var. Ekmeledin beyin siyasetçi olması için 40 fırın daha ekmek yemesi lazım. Kendisine ben Samsun'dan ekmek göndereceğim" dedi.


Son aylarda gece-gündüz Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı olması için çalıştıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "2023'e giden yepyeni bir sabaha yarın uyanacağız. 2023'e giden sürenin yepyeni gayreti ve heyecanını bu yepyeni anlayışla birlikte ülkemizi başarıdan başarıya koşturmak için çalışacağız. Elde edilmiş başarı hiç bir başarının tesadüfü olmadığı gibi bu da bir tesadüf değil. 2023'te bir tesadüf olmayacak. Biz aylardır gece-gündüz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam Cumhurbaşkanı olması için koşturduk. Helali hoş olsun. O her şeyin en iyisine layık. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.


Kutlamalar havai fişek gösterisi ile son buldu. 

adminadmin