Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2019 08:49   Güncelleme : 14-11-2019 09:25

​Ak Parti’den Atatürk eleştirisine disiplin soruşturması!

AK Parti Samsun İl Başkanı Avukat Ersan Aksu, Atatürk’e hakaret ihtiva eden sosyal medya paylaşımları sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Uzunlar’ın grup başkan vekilliği görevinden alındığını açıkladı.

​Ak Parti’den Atatürk eleştirisine disiplin soruşturması!

Aksu Twitter’den yaptığı açıklamada, şöyle yazdı;

Genel Merkezimizle yaptığımız istişare neticesinde; partimizin İlkadım ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, sosyal medya paylaşımları nedeniyle grup başkanvekilliği görevlerinden alınmış, disipline sevki konusunda da gerekli işlemler başlatılmıştır”

Hasan Uzunların paylaşımlarına tahammül edemeyenler, öğrencileri Atatürk’e secde ettirenler karşısında sessiz kaldılar.

Türkiye’de fikir özgürlüğü olmadığını iddia edenler en küçük bir Atatürk eleştirisi karşısında tahammülsüzlük göstererek yine ikiyüzlü ve yine çifte standart sahibi olduklarını ortaya koydular.

Uzunlar disipline sevk edildi konu orada araştırılacak muhtemel bireysel görüsü olduğu partinin resmi görüsünü temsil etmediği için de geri dönecek.

Kaldı ki bu fikirler Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Uzunlar’ın şahsi fikridir.

Bu ülkede Allah’a, peygambere, dini değerlere her sabah akşam en ağır eleştiriler yapılırken, bu ülkenin cumhurbaşkanına ve ailesine sürekli en ağır hakaretler yapılırken susanların fikir özgürlüğü savunuculuğu samimi bulunmadı.

Yine 10 Kasım’da fani bir insana bir avuç çocuklar secde ettirilirken susanlar en küçük bir Atatürk eleştirisinde ortalığı ayağa kaldırılıyorlar.

Atatürk’ün adı hutbelerde dualarda geçmedi diye kıyameti koparanlar Atatürk’e tapınmayı, secde ettirilmeyi nasıl izah edecekleri merak konusu oldu.

ÇOCUKLARA ATATÜRK'E SECDE ETTİRİLDİ

İsmi açıklanmayan bir okulun 10 Kasım gösterilerinde küçücük küçücük çocuklar Mustafa Kemal'in posteri önünde secde ettirildi.

Görüntüler ortaya çıkınca Milli Eğitim Bakanlığı 10 Kasım'da çocuklara yaptırılan bu uygulamayla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

adminadmin