Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2019 12:10   Güncelleme : 19-02-2019 12:10

AK Parti’den istifa eden Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslan: Cumhur ittifakının ruhuna halel getirmemek için istifa ettim!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslan Akasyamhaber’i ziyaret ederek istifasının sebeplerini Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’a anlattı.

AK Parti’den istifa eden Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslan: Cumhur ittifakının ruhuna halel getirmemek için istifa ettim!

Cumhur İttifakına halel getirmemek istifa ettiğinin altını çizen Sabri Aslan, “AK PARTİ ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakının ruhuna kesinlikle bağlı kalacağım” dedi.

Hiç bir siyasi partiye geçmeyeceğini de belirten Aslan, “Cumhur İttifakının ruhuna da, beka sorununa da aykırı 3 aydır AK Parti meşru zeminlerinde verdiğimiz belgelerle sabit olan demokratik mücadelelerimize rağmen oluşan " sefa sürme" yapılanmasına karşı dava anlayışlı tavrımızı sürdüreceğiz.

DEVLET BAŞKANIM ERDOĞAN GENEL BAŞKANIM BAHÇELİ

İttifaka Ak Parti içerisinden ihanet edildiğini kaydeden Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sabri Aslan, şöyle devam etti;

“Terme’de ahtapotun kollarını bacaklarını kestim fakat Samsun’daki ahtapot da benim başımı kesti.

Terme’deki Ahtapot şu an Saadet Partisi’nin listesini hazırlıyor. AK Parti’den belediye başkanı olmasına rağmen Saadet Partisi adayı için oy istiyor. Bir Saadet Partili gibi çalışıyor.

GÜNAH KEÇİSİ OLMAMAM VE İTTİFAKA İHANET ETMEMEK İÇİN

AK Parti’de aranan günah keçisi ben olmamak için istifa ettim. İhanete ortak olmamak için istifa etti. Parti içiresinde bütün mücadelemi verdim lakin başaramadım.

Meclis üyesi olamadığım için istifa ettiğim yönündeki dedikodulara sadece gülüyorum.

Ne siyasi geçmişim ne de yaşım makam ve mevkilerle tartılamaz.

adminadmin