Siyaset
Giriş Tarihi : 18-10-2013 12:53   Güncelleme : 18-10-2013 12:53

AK PARTİ’DEN OSMAN GENÇ’İN KARŞISINA BİR BAYAN ADAY ADAYI

Çarşamba Belediyesi Halkla ilşkiler ve basın yayın biriminde dört yıl görev yapan Tülay Kavraz AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adaylığına hazırlanıyor.

AK PARTİ’DEN OSMAN GENÇ’İN KARŞISINA BİR BAYAN ADAY ADAYI
“Samsun’da ve İstanbul’da edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimleri kendi doğduğum ve büyüdüğüm yerde değerlendirmek adına Samsun’a geri döndüm” diyen Kavraz’ın hedefi Canik Belediyesini yönetmek ve Samsun’un ilk belediye başkanı olabilmek.

Çevresinde yardımseverliğiyle tanınan Kavraz, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümü mezunu..

Kavraz, UNICEF’in Bir sınıf da sen yap projesinde Türkiye Milli komitesine Destek verdi, Yardımseverler Derneği Yönetim kurulu üyesi olan Tülay Kavraz, Depremzedelere ve çocuklara gönüllü yardım organizasyonları,  İstanbul Kütüphanesi’ni destekleme organizasyonu,  Kimsesiz öğrencilere eğitim bursu organizasyonu,  Samsun Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Başkanlığı gibi çeşitli hayır ve yardım etkinliklerinde yer aldı..

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı Tülay Kavraz,  Çarşamba Ticaret ve Sanayii Odası İlk Kadın Meclis üyesi, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Üyesi ve Proje koordinatörü,  Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının Düzenlediği “Samsun’da var Samsun için al” Kampanyasının Proje Koordinatörü
adminadmin