Güncel
Giriş Tarihi : 25-09-2015 16:21   Güncelleme : 25-09-2015 16:21

AK Partili Bal Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Diyarbakır 2’nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal, bayramın sona ermesini beklemeden seçim çalışmalarına başladı

AK Partili Bal Seçim Çalışmalarına Başladı
AK Parti Diyarbakır 2’nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal, bayramın sona ermesini beklemeden seçim çalışmalarına başladı. Bal, Diyarbakır ile Ankara arasında köprü olmayı hedeflediğini belirterek, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurguladı.
AK Parti Diyarbakır 2’nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal, seçim çalışmalarına başladı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bal, Mina’da hayatını kaybeden hacı adaylarına Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır dileyerek, konuşmasına başladı. Vatandaşların bayramını kutladığını da belirten Bal, “Maalesef çevremizde yani Irak’ta ve Suriye’de ateş çemberi var. Bundan dolayı ülkemiz yanıyor. Ülkemizde de olaylar oluyor. Kurban Bayramı’nın barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde bir plan oluşturduklarına dikkat çeken Bal, “Kentimizin en ücra köşesine bile gidip yapacağımız çalışmaları anlatacağız. Sesimizi herkese duyurup, vatandaşlarımızdan oy isteyeceğiz. Tek hedefimiz en kısa sürede vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara merhem bulabilmek. Biz hizmetkar olarak çalışacağız. Diyarbakır ile Ankara arasında köprü olacağız. Ankara’da çözülmesi için gündeme getirmeyeceğimiz sorun kalmayacak” diye konuştu.
adminadmin