Güncel
Giriş Tarihi : 30-10-2019 10:14   Güncelleme : 30-10-2019 10:14

AK Parti’nin Rotaryen Vekili Atilla Ödünç mü!

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Rotary kulübü ile imzalanan “Rotary Okulda” projesinin tanıtımı için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan randevu alarak Rotary kulüp temsilcileriyle birlikte randevuya gelen isim belli oldu.

AK Parti’nin Rotaryen Vekili Atilla Ödünç mü!

AK Parti Bursa milletvekili Atilla Ödünç konuyla alakalı olarak bir basın açıklaması yaptı.

Ödüncün açıklaması şöyle;

Kamuoyuna Duyurulur.

 Amaç Eğitime Katkı Sağlamak.

2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim yılından başlayarak okullarda daha sistemli bir şekilde destek vermek amacıyla bir çalışma başlattıklarını ifade eden 2440. Bölge Federasyonu amaçlarının;  imkanları kısıtlı bölgelerdeki okullarımızda  kütüphane, fen ve bilgisayar laboratuvarları, sanat atölyeleri, spor alanları, perma kültür bahçeleri, vb.   kurulmasını  sağlayarak, çocukların  kişisel, akademik gelişimleri için  atölye çalışmaları yaparak devletimize destek olmak  istediklerini dile getirerek bizi aradılar. 

Amaçlarında herhangi bir kast bulunmayan, bu federasyon, okullar için belirli bir bütçe ayırdıklarını ihtiyacı olan okullarda illerdeki valilikler kanalıyla bir protokol imzalamak suretiyle yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Bursa’da yardıma muhtaç, kütüphanesi, fen ve bilgisayar laboratuvarı olmayan okullar olduğunu bildiğimizden, bu yardıma olumlu baktık. Eğitime katkı sunmak bu ülkede yaşayan herkesin vatandaşlık görevi olması dolayısıyla aracılık rolü üstlendik. Bunun haricinde benim şimdiye kadar Rotary Kulüplerle hiçbir bağım ve ilişkim olmamıştır.

Dediğim gibi amacımız Bursa’mızda talebelerimizin eğitimi için gerekli olan alt yapıyı daha da güçlendirmekti.

Sosyal medyada çarpıtılmaya çalışılan konunun aslı budur. 

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ile yapılan görüşmede de sadece bu konular konuşulmuştur.

Sayın Selçuk projeyi inceleyeceğini, uygun görürse yardımcı olabileceğini dile getirdiler.

adminadmin