Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2019 09:16   Güncelleme : 21-02-2019 09:16

Akademik Düşünce Enstitüsü TÜYAP 5. Karadeniz Kitap Fuarında Yayınlarını Tanıttı

Akademik Düşünce Enstitüsü TÜYAP 5. Karadeniz Kitap Fuarında Yayınlarını Tanıttı

Geçtiğimiz Ağustos ayında Samsun merkezli kurulan ve 11 ilde temsil edilen Akademik Düşünce Enstitüsü Derneği, basım için hazırladıkları Sosyal Bilimler Dergisi ve Engelliler Raporunu TÜYAP 5. Karadeniz Kitap Fuarında, Samsun Yazarlar Derneği Standında okurlarına tanıttı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZ: “Yayınlarımız hazır, editörlerimiz son incelemelerini yapıyor bizde bu süreçte halkımızın görüşlerini almak istedik. Günümüzde bilimsel yayınlara olan ilginin günden güne artması bizi heyecanlandırıyor. 2 yıldır akademikkaynak.com üzerinden bilimsel yayın yapmaktayız, internet üzerinden yaptığımız yayınlara yılda 2 kez çıkarmayı planladığımız dergimizde katılacak. Bu noktada yakında dergimiz basımı için gerekli sponsor çalışmalarında bulunacağız.” dedi.

Ayrıca kitap fuarında yayınlarını tanıtma fırsatını sağlayan Samsun Yazarlar Derneği teşekkürlerine sunan ÖZ, Sayın Başkan’a ve Yönetim Kuruluna destekleri için teşekkür ediyoruz, ümit ediyoruz ki seneye kendi standımızda yayınlarımızı okurlarımıza ulaştıracağız, dedi. 

adminadmin