Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 23-01-2012 16:44   Güncelleme : 23-01-2012 16:44

Akıllı Pencere

Samsung, 2012 CES' de, daha önceleri filmlerde gördüğümüz ve "bunlar bilgisayar kurgusu yok böyle bir teknoloji" dediğimiz şeylerden birini hayata geçirerek kullanıcılarla buluşturdu

Akıllı Pencere
Samsung, 2012 CES' de, daha önceleri filmlerde gördüğümüz ve "bunlar bilgisayar kurgusu yok böyle bir teknoloji" dediğimiz şeylerden birini hayata geçirerek kullanıcılarla buluşturdu. 

Samsung Transparan Akıllı Pencere

Bu 46 inç büyüklüğünde kocaman bir tablet bilgisayar gibi. Ama şeffaf bir tablet. Samsung bu teknolojiyi pencere şekliyle tasarlayarak bizlere sunmuş. Normal bir tablette yapabileceğiniz herşeyi bu pencerede yapabiliyorsunuz. Facebook a girebilir, Tweet'lerinizi takip edebilir, yemek tarifleri bakabilir, müzik dinleyebilir, video izleyebilir, hava tahminlerine ulaşabilir, finansal bilgilere göz atabilir, mail göderip alabilir, gazeteleri kontrol edebilirsiniz. Fazlası da var; Blind özelliği ile bu pencereyi, ek bir masraf yapmadan panjur taktırmış gibi de kullanabiliyorsunuz. Sabahları farklı şehirlerde uyanmış gibi hissedebilmeniz işten bile değil. Aklınıza hayalinize gelen ne varsa hepsi bu sihirli pencerede.

Şimdilik Buradaki videoyu izleyerek daha fazla fikre sahip olabilirsiniz.

Son olarak önümüzdeki aylarda seri üretime geçileceği müjdesini de paylaşalım.
adminadmin