Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-09-2017 14:01   Güncelleme : 27-09-2017 14:01

​Akşener 29 Ekim’de Samsun’da Olmayacak

MHP’den ayrılarak yeni bir parti kurma çabasında olan Meral Akşener’in Samsun yapılanması hakkında Ömer Süslü AkasyamHaber’e Açıklamada bulundu.

​Akşener 29 Ekim’de Samsun’da Olmayacak

Meral Akşener’in yeni kuracağı parti çalışmasının yoğun bir şekilde 15 Ekime yetişmesi için tüzük çalışmalarının yapıldığını açıklayan Ömer Süslü partinin kurucusu Akşener’in 29 Ekim’de Samsun’a gelip gelemyeceğine de açıklık getirdi.

AKŞENER 29 EKİM’DE SAMSUN’DA OLMAYACAK

29 Ekim’de Samsun’da yapılacağı açıklanan toplantının erken yapılmış bir açıklama olduğunu dile getiren Süslü, “ Meral Akşener 29 Ekim’de Samsun’da olmayı tabi ki çok istiyor. 29 Ekim resmi tatil ve o gün çeşitli organizasyonların olmasından dolayı güvenlik zafiyeti söz konusu olacaktır. Partinin Lansman toplantısı Başkent Ankara’da olacak. Cumhuriyet Bayramını Parti çalışmalarına alet etti dedirtmek istemiyoruz. Bu yüzden 29 Ekim de Samsun’da olması söz edilen bu toplantının ileri ki tarihlerde düzenlenecek olan ilk miting gösterimi ile başlaması beklenmekte. Bunun ardından yapılması beklenen iki haftalık seri toplantılar ise Güneydoğu ve Doğu Anadolu’ya olacak. Karış karış bu topraklar gezilecek” şeklinde ifade etti.

PARTİ ADI SAKLI TUTULUYOR

Parti adı söyleyemiyoruz diyen Süslü, “ Açıkladığımız isimler hemen başkaları tarafından uyduruk tüzükler eşliğinde kuruluyor. Bunun en basit örneği Koray Aydın’ın bahsettiği Merkez Demokrat parti şuan başkaları tarafından kuruldu bile. Bu yüzden isim gizli tutuluyor 15 Ekim’de dilekçemizi teslim ettiğimizde herkes partimizin adını o gün öğrenmiş olacak” diye kaydetti.

 

adminadmin