Gündem
Giriş Tarihi : 14-12-2019 10:33   Güncelleme : 14-12-2019 10:33

Aleyna Tilki'ye ödül verilmesine büyük tepki!

16 yaşında alkollü mekânlarda sahne almaya başlayan ve “şeytan”ın tasvir edildiği kostümü ile sahneye çıkan Aleyna Tilki’nin de yer alması tepki çekti.

Aleyna Tilki'ye ödül verilmesine büyük tepki!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Forbes Dergisi işbirliğinde, 30 yaş altında spor, sanat, eğitim, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkan gençlere ödül verdi. “30 Altı 30” programında ödül alan isimler arasında.

GENÇLERE BÖYLE ÖRNEK OLUR MU?

Henüz 16 yaşında alkollü mekânlarda şarkı söylemesiyle tepki toplamaya başlayan Aleyna Tilki’nin gençliğe örnek gösterilip bir de ödül verilmesi büyük tepki çekti. Sosyal medyadaki birçok paylaşımının ardından tepkilerle karşılaşan sanatçı, aynı zamanda Türk örf ve âdetlerine tamamıyla aykırı olan cadılar bayramı adı altında yapılan kutlamalarda ‘şeytan’ın tasvir edildiği kostümü giymiş, kostümlü fotoğrafları büyük tepkilere neden olmuştu. Öte yandan pedofili öğelerini kliplerinde sık sık kullanan Tilki’nin Türk gençliğine ilham olarak gösterilmesi kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

BAKANLIKTAN MİLLÎ GAZETE'YE AÇIKLAMA

Millî Gazete muhabiri Baki Sancak’ın ulaştığı Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri Aleyna Tilki’ye ödül verildiğini kabul etmedi. Ayrıca Aleyna Tilki’nin ödül törenine katılmadığı, bu yüzden Bakan’ın elinden ödülünü almadığı belirtildi. Ancak ödül alanların isminin bulunduğu afişte Aleyna Tilki’nin yer aldığı açıkça görülüyor.

Aleyna Tilki kendisi katılmasa da, salonda bulunan afişte Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes Dergisi’nin isim ve amblemlerinin yer aldığı görüldü.

Kaynak: Milli Gazete

adminadmin