Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-07-2019 11:10   Güncelleme : 13-07-2019 11:10

Almanya’dan Samsun'a Kesin Dönüş Yapmış Gurbetçiler Aranıyor!

Samsun’dan Almanya’ya çağrı merkezi hizmeti veren bu firma hizmetini genişletme kararı aldı ve şimdi iş vermek için Almanya’dan Samsun’a kesin dönüş yapmış olan gurbetçi çocukları arıyor.

Almanya’dan Samsun'a Kesin Dönüş Yapmış Gurbetçiler Aranıyor!

Ecrin Kerim Bilgi ve iletişim Hizmetleri, Samsun'dan yurt dışına çağrı merkezi hizmet veriyor. Şirket Almanya merkezli ZG Marketingi Samsun’a yatırım yapması için ikna etti.

Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleriyle Alman ZG Marketing 2017 yılından bu güne Samsun’da sadece alman firmalarına çağrı merkezi hizmeti veriyor.

Yapılan anlaşma ile ZG Marketing Yönetim Kurulu Başkanı Rrustem Gashi ile ZG Marketing Ceo'su Onur Ünal, Samsun'a gelerek Samsun Genel Müdürü Fatih Toprak'dan son yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GURBETÇİ ÇOCUKLARINA İŞ VERECEKLER!

Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri ve ZG Marketing Samsun Genel Müdürü Fatih Toprak bir basın toplantısı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toprak, "Samsun'da 2017 tarihinden itibaren çağrı merkezi olarak faaliyet gösteren ve Almanya'da yasayan müşterilere Hizmet sunarak hızla büyümekte olan şirketimizle, şimdi de Almanya merkezli ZG Marketing ile yeni ve büyük bir ortaklığa adım attık" dedi.

Toprak şuan Samsun’da 15 kişilik personel ile Almanya’daki büyük şirketlere çağrı merkezi hizmeti verdiklerini de belirterek, kapasiteyi büyütmek için Almanya’dan Samsun’a kesin dönüş yapmış gurbetçilerin çocuklarına iş vereceklerini ve gurbetçi çocuklarını gazetelere ilan vererek aradıklarını da sözlerine ekledi.

Toprak, "Yıllarca yurt dışında yaşayan ve memleketim olan Samsun'u çok sevdiğim için geri dönüş yaptım. Kendi memleketimde istihdam sağladığım için çok mutluyum.

Her geçen gün daha da büyüyen şirketimizin, birkaç yıl sonra yüzlerce insana istihdam sağlayacağına eminim. Yaptığımız anlaşmadan dolayı ise ZG Marketing yetkililerine teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Toprak, ZG Marketing'in, Almanya'nın Berlin, Stuttgart, Hamburg, Köln, München, Düsseldorf, Bremen, Mönchengladbach ve Augsburg şehirlerinde, Kosovo'nın Vushtrri ve Prishtina şehrinde, Türkiye'de İstanbul, Antalya, Konya, Karaman, Ankara ve son olarak Samsun şehirlerinde, Ispanya'nın Gran ve Canaria şehirlerinde, Fas'ın Nador şehrinde, Bulgaristan'ın Sofia şehrinde, Yunanistan'ın Atena şehrinde, Slovenya'nın Ljubljana şehrinde, Makedonya'nın Skopje ve Tetovo şehrilerinde, Bosna Hersek'in ise Sarajevo ve Doboj şehirlerinde hizmet verdiğini söyledi. Düzenlenen tanıtım yemeğine Sevdamız Samsun Platformu Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

adminadmin