Güncel
Giriş Tarihi : 04-10-2018 10:03   Güncelleme : 04-10-2018 10:03

Alpaslan Durmuş İddaları Yalanladı!

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı

Alpaslan Durmuş İddaları Yalanladı!

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, Akasyamhaber’e Açıklama ve Yayından kaldırma talebi göndererek hakkındaki iddiaları yalanladı.

Avukatı aracılığıyla gönderdiği açıklama ve yayından kaldırma talebi şöyle;

Müvekkilim  TALİM TERBİYE KURULU BAŞKANI Alpaslan DURMUŞ 2000 yılında kurulan EDAM EĞİTİM DANIŞMANLIĞI VE ARAŞTIRMALARI İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nin küçük ortağı olup bu şirket küçük ve mütevazi bir yayınevidir. Yöneticisi değildir.

Bu şirket yada Müvekkilimin herhangi bir şekilde Milli Eğitim Bakanlığı ile  ne görevden önce nede görevden sonra ticari ilişkisi olmadığı gibi kitap satma basma yada ders kitabı verme, ders kitabı basma gibi hiçbir faaliyeti ve ilişkisi bulunmamaktadır. Bundan dolayı da herhangi bir ödeme alması yada savcılık işlemi yapılması da mümkün değildir. Müvekkilim şirketi ile ilgili bilgiler İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında da mevcuttur.

Haber ve içeriği,  tamamen yanlış ve yanıltıcı bilgi ile karalama ve kamuoyunda bir olumsuz  algı yaratmaya yöneliktir. Bu açıklamamızın sitenizde yayınlaması ile haberin kaldırılmasını 5651 sayılı yasa gereği  bilvekale arz ve talep ederim.03/10/2018

Alpaslan Durmuş Vekili

Av.Abdullah EGELİ

 

adminadmin