Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 12-07-2014 11:05   Güncelleme : 12-07-2014 11:05

ALPERERENLERDEN ŞOK AÇIKLAMA. UYARDIK, İŞİNİZE BAKIN DEDİLER!

Alperen Ocakları Samsun İl Başkaın Coşun Arslan, Samsun gündemini meşgul eden gençlerin sokak aralarında ticaretini yaptığı uyuşturucu ile ilgli olarak aylar önce uyarı yaptıklarını Samsun Emniyet Müdürü’nün ise “Alperenler işine baksın” diyerek uyarılarını ciddiye almadığını kaydetti.

ALPERERENLERDEN ŞOK AÇIKLAMA. UYARDIK, İŞİNİZE BAKIN DEDİLER!
Arslan, “Mahallelerimizin güven dolu mekanlar olmaktan çıktığını, her köşe başında uyuşturucu ticaretinin yapıldığını üzülerek ifade ettik. O dönemde Sayın Emniyet Müdürümüz bizleri kastederek “Alperenler işine baksın” sözüyle konuya hakim olduklarını söylediğini belirttiği açıklamasında şunları vurguladı:

KENDİLERİ NEDEN İŞLERİNE BAKMADI

“Bizim açıklamamızın üzerinden yaklaşık 10 ay geçti. Merak ediyoruz emniyet yetkilileri bu süre zarfında tatile mi çıktı! Neden durum düzeleceğine daha da kötüleşti. Bize işinize bakın diyenler kendileri neden işlerine bakmadı! Bir kez daha uyarıyoruz: Samsun gençliğini bonzaiye mahkum edenler bunun vebalinin altından kalkamazlar. Gerek satıcısı, gerek tedarikçisi, gerek baronu ve gerekse gereğini yapmayan kamu görevlisi bunun hesabını elbet bir gün verir. İşinize bakın diyenler işini yapmadığı müddetçe durum daha da kötüleşecektir.

Konuştuğumuz insanların hepsi artık emniyetten, yargıdan ümidini kesmiş ve kendi başının çaresine nasıl bakacağını düşünmektedir. O nedenle gelin hep birlikte STK'larıyla, kamu kurumlarıyla, milli eğitimiyle el ele verip bu soruna bir çözüm bulalım. Gelin hep birlikte çocuklarımızı, yavrularımızı bu tacirlerin elinden alalım ve şehrimizi suçla anılan bir şehir olmaktan çıkaralım. Gelin hep birlikte geleceğimizi, gelecek nesillerimizi ve şehrimizi koruyalım.
 
adminadmin