Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-06-2017 12:26   Güncelleme : 20-06-2017 12:26

Amacın ne hüsrev yılmaz!

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'de Otelcilik Hizmetleri Müdürü Hüsrev Yılmaz'ın whatsapp hattından arkadaşlarına Aydınlık Gazetesi'nin yalan haberi olan "FETÖ'cü Adil Öksüz'ü AKP'li vekil Kaçırdı" haberini paylaşması manidar bulunurken, bir devlet memurun bu tür haberi neden paylaştığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Amacın ne hüsrev yılmaz!

AMACI NE?

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'de Mali İşlerde Uzman olarak çalışırken görevinden uzaklaştırıldığı iddia edilen daha sonra Samsun Gazi Devlet Hastanesi'de Otelcilik Hizmetleri Müdürü olarak atanan Hüsrev Yılmaz'ın 0505 511 .. .. nolu telefonu whatsapp hattından arkadaşlarına Aydınlık Gazetesi'nin yalan haberi olan "FETÖ'cü Adil Öksüz'ü AKP'li vekil Kaçırdı" haberini paylaşması manidar bulunurken, bir devlet memurun bu tür haberi neden paylaştığı? Amacının ne olduğu? Akıllarda soru işareti bıraktı.

TEKZİBİ NEDEN PAYLAŞMADI?

26 Mart Pazar günü Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da aynı gün yalanladığı, Aydınlık Gazetesi'nin tamamen hayal ürünü olan "FETÖ'cü Adil Öksüz'ü AKP'li vekil Kaçırdı" haberini aynı gün kendi whatsapp hattından arkadaşlarına gönderen Sağlık-Sen Samsun Şubesi üyesi Hüsrev Yılmaz'ın niyeti eğer haber paylaşmak ise neden 29 Mayıs 2017 tarihinde bu haberle ilgili tekzip yayınlayan Aydınlık Gazetesi'ni whatsapp hattından paylaşmadı.

KİM KORUYOR?

Sonuç olarak; Devlet kurumunda çalışan bir memur savcılık tarafından yalanlanan ve söz konusu gazete tarafından tekzip edilen haberi telefon rehberindeki kişilerle neden paylaşma ihtiyacı duyuyor? 

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği'de Mali İşlerde Uzman olarak çalışırken hakkındaki iddialar sebebiyle görevinden uzaklaştırılan ve daha sonra Samsun Gazi Devlet Hastanesi'de Otelcilik Hizmetleri Müdürlüğü'ne atanan Hüsrev Yılmaz'ı kimlerin koruduğu da merak konusu oldu.

 

adminadmin