Spor
Giriş Tarihi : 09-09-2015 13:00   Güncelleme : 09-09-2015 13:00

Amasya Taşova Yibo Antrenörü Günal:

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova Yibo Antrenörü Hakan Günal, bu sezonun çetin bir lig yaşanacağını belirterek, "Sabırlı, güçlü olan, ayakta kalmayı bilen, düştüğü zaman çabuk toparlanmayı başaran takımların başarılı olacağını inanıyorum" dedi

Amasya Taşova Yibo Antrenörü Günal:

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova Yibo Antrenörü Hakan Günal, bu sezonun çetin bir lig yaşanacağını belirterek, "Sabırlı, güçlü olan, ayakta kalmayı bilen, düştüğü zaman çabuk toparlanmayı başaran takımların başarılı olacağını inanıyorum" dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yeni sezonun bu hafta sonu başlayacağını hatırlatan Günal, ligin tüm takımlar için iyi, kaliteli ve çekişmeli şekilde geçmesi, sakatlıkların az olmasını temenni etti.

İlk maçlarını İstanbul Anafen Koleji ile yapacaklarını belirten Günal, "Anafen Koleji geçen sezona göre biraz zayıflamış bir ekip olarak görünüyor ama ilk maçlar her zaman tehlikeli ve zordur. Oyuncularımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Çalışmalarının sonucunu sahaya yansıtmaları gerektiğini, lige ne kadar iyi başlarlarsa hedeflerine o kadar kolay ulaşabileceklerini vurgulayan Günal, bu sezon hedeflerinin play-off'u garantilemek olduğunu kaydetti.

Bunun çok kolay olmayacağına dikkati çeken Günal, şunları söyledi:

"Bu sezon Anafen ve Hentbol İhtisas'ı saymazsak, diğer takımlar çok iyi transferler yaptı. Takımlarını yerli ve yabancı oyuncularla takviye ettiler. Bu sezon hem bizi hem diğer takımları çetin bir lig bekliyor. Sabırlı, güçlü olan, ayakta kalmayı bilen, düştüğü zaman çabuk toparlanmayı başaran takımların başarılı olacağını inanıyorum. Geçen sezon bizimle olan, elde edilen başarıda payı bulunan, bu sezon takımdan ayrılan arkadaşlarıma verdikleri emek için teşekkür ediyorum."

Günal, taraftara da geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımı desteklemesi çağrısında bulundu.

adminadmin