Sağlık
Giriş Tarihi : 26-08-2019 19:37   Güncelleme : 26-08-2019 19:37

Ameliyatsız Yüz Germe ile Zamanı Geriye Sarın

Ameliyatsız yüz germe işleminde tek seans ile cilt gerilir ve gerginleşir, bu da cilde genç bir görünüm kazandırır.

Ameliyatsız Yüz Germe ile Zamanı Geriye Sarın

Yaşa bağlı olarak cilt elastikiyetini kaybeder. Bu da çene altında, yanaklarda ve boyun bölgesinde sarkmalara sebep olur. Cilt maskeleri ya da bakım ürünleriyle zamanın etkisini tersine çevirmek mümkün değil. İşte tam da bu noktada tek seansla kesin sonuç veren Ulthera sistemi ile ameliyatsız yüz germe yöntemi devreye giriyor. Cilt yüzeyine zarar vermeden cildin alt katmanını tedavi eden bu yöntem tek seansta istenilen sonucu veriyor.

ameliyatsız yüz germe

Ameliyatsız yüz germe tedavisinde kullanılan Ulthera nedir?

Bir cilt germe uygulaması olan Ulthera, cilde ses dalgaları vererek cildin alt katmanındaki dokuların kollajen üretimini tetiklemeyi amaçlar. Görüntüleme ultrasonu ile birlikte kullanılan bu yöntem cilt yüzeyine hiçbir şekilde zarar vermez. Güçlü bir ultrason cihazı olan Ulthera, cilt altına gönderdiği ses dalgaları ile dokuda kontrollü travma yaratır. Bu da derinin gerilmesini sağlar. Tek seans ile cilt gerilir ve gerginleşir. Bu da cilde genç bir görünüm kazandırır. Uygulama yapıldıktan 1-3 ay arasında sonuçlar alınır.

Ameliyatsız yüz germe hangi durumlarda kullanılır?

Alt ve üst göz kapağı sarkması, kaş kaldırma, gıdı toparlama, yanak inceltme, kaz ayakları gibi sorunların çözümü için tercih edilebilir. Ulthera ile yapılan uygulama bu bölgelerde sıkılaşma ve gerilme etkisi oluşturur.

Ameliyatsız yüz germe uygulamasının etkileri ne zaman ortaya çıkar?

Tek seans ile kesin sonuç veren bu yöntem uygulama yapılır yapılmaz sonuç vermez. Sonuçları alabilmek için 1-3 ay arası beklemek gerekir. Yapılan işlem cildin dokularını uyardığı için elastin ve kolajen hücrelerinin yeni hücreler üretebilmesi için zaman gerekir. Uygulamadan 6 ay kadar sonra ciltte gençleşme kesin olarak gözlenir.

Ameliyatsız yüz germe işlemi ne kadar sürer?

Uygulamanın süresi, yapılan bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Ancak ortalama olarak 30 ile 60 dakika arasında sürebilir. Eğer Ulthera yöntemi tüm yüz için tercih edildiyse 1 saat sürecektir.

Ulthera uygulaması acılı mıdır?

Cilde uygulanan bu işlem yalnızca karıncalanma gibi bir hissiyat oluşturur. Bunun dışında acı ya da ağrı hissedilmez.

Ulthera tedavisi güvenli midir?

Ulthera tedavisi cilt yüzeyinde hasar oluşturmaz. Ultrason enerjisi cilt derinine inmez. Kontrollü bir işlem olduğu için dokular zarar görmez. En iyi sonucu almak için Dr.Saliha Sönmeazateş gibi alanında uzman isimlere yaptırmanızda fayda vardır. Ameliyatsız yüz germe ile ilgili bilgi almak için 0542 769 78 80 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.

adminadmin