Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 02-12-2017 09:49   Güncelleme : 02-12-2017 09:49

Amerika'dan mektup var!

Haddini bileceksin Türkiye! Ne çabuk unuttun aslın Osmanlı İmparatorluğunu paramparça edişimizi? Bilmez misin Ortadoğuyu yeniden dizayn etmek için nasıl çabaladığımızı? Hele Muhammed’siz İslam, İslamsız Allah başlığındaki ılıman din anlayışımızı? Hadsizlik yapmayacaksın! Dünyanın patronu biziz. İçinizde bize has kıldığımız nice adamınızın adamımız olduğunu son olaylarla göstermedik mi? Ya içerden ya dışardan sizi ham yapabileceğimizden korkun artık. Köpeklerimizle parçalarız sizi de.

Amerika'dan mektup var!

Hadsizlik etmeyin. Son kez uyarıyoruz. Eski günlerinize dönünüz. Biz size neyi bahşediyorsak onu alın ve size biçtiğimiz yaşam modelimizle mutlu olun. Öncelikle kitabınızla ilişkinizi kesin. Mezarlıklarda okumanıza gıkımız çıkıyor mu? Namaz da kılın, oruçta tutun! Ama cihad kavramından uzak duracaksınız. Bütün dünya sizi terörist biliyor, barbar biliyor. Hoş tarihinizi bile bizim yazdığımızı nasıl unutursunuz. Okullarınızda neyi nasıl öğreneceksiniz bu konuda da adresiniz biziz. Bizimle muasır medeniyet seviyesine erebilirsiniz. Yemek yemenizi bile biz belirliyoruz. Bıçak sağ elle çatal sol elle tutulur, bizden öğrenmediniz mi? Giyim tarzınız bizim homo modacılarımızla belirlenmiyor mu? Çocuklarınızın rol modellleri bizim artizlerimiz değil mi? Topçularımız, popçularımız imrendiğiniz tanrılarınızdır, unutmayın! Paramızla iş tutarsınız. Ya dolar, ya boşalırsınız.

Size uygun bir lider belirlemedik mi, paralarınızın üstüne resmini bastığınız kişiyi... Azmayın, kudurmayın kendinizce içinizden birini lider bellemeyin. Gizli kardinalimizle ona itham ettiğimiz ithamları ciddiye alın. Sizi filmlerimizden, marlboromuzdan, colamızdan, hamburgerimizden, pizzamızdan, nescafenizden, facebookmuzdan, twitırımızdan, cep telefonlarımızdan, navigasyonumuzdan mahrum bırakıyorsak hayatınızın nasıl da anlamsızlaşacağı tehlikesini farkedemiyor musunuz?

Hemen, acilen... S-400 Anlaşmasını iptal etmelisiniz. İpek Yolu projesini dondurmalısınız...Yerli tank-Yerli arabadan vazgeçiniz, yersiz hayallere kapılmayınız. Biz sizi bu kıvama getirmek için ne badireler atlattık biliyor musunuz? Ne tuzaklar kurduk, ne sermayeler harcadık. Nükleer Santral işini erteleyiniz. Doğal gaz projesini askıya alıp, Kanal İstanbul’un adını ağzınıza almayınız.3. havalimanı işini de bir şekilde iptal ediniz.

Aynen bugünkü rahatınızda yaşayın. Biz sizin her türlü ihtiyacınızı karşılamaya devam ederiz. Yok one minuteymiş, yok dünya 5'ten büyükmüş gibi ezber dışı söylemleriniz sizin sonunuzu getirecek.

Sizi sizle vururuz. Arap, Kürt, Türk filan derken Alevi, Sünni diye ayrıştırdığımız özelliklerinizi kışkırtırız. İçinizde üç günlük dünya için, üç paralık ikbal için şunca emekle yetiştirdiğimiz...bayrak, vatan, millet, devlet düşmanı nice yiğitler var ki bir talimatımıza bakmaktalar. Bu şerefsizlerinizle şereflerinizi iki para edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Biz alışık değiliz, tak emrettiğimizde şak bu emirleri yerine getiren aydın, siyasetçi, din adamı tiplere. Nedir bu Tam Bağımsız Müslüman Türkiye söylemleri? Neymiş, ey ümmet uyan naraları?

Bakın isimleriniz dışında her şeyi kutsal dilimiz İngilizce ile ifade ediyorsunuz. Buna müsaade ettiğimiz için bize teşekkür etmelisiniz. Thank you demelisiniz.

Veletleriniz bizim edebiyat eserlerimizle yetişmiyorlar mı?

Bizim çizgi filmlerimiz olmasa sizin veletleri Herotürk mü kurtaracak? Oyunları ve oyuncakları bizim değil mi, veletlerinizin? Daha 2 yaşındayken ellerine tutuşturduğunuz akıllı telefonlarla aptallık yapmamaları gerektiğini öğretmelerimiz... boşuna mı gitsin yani? Mısır gevreği milli yemekleriniz arasına girmedi mi televizyon tanrılarının çocuklarınız verdiği talimatla? Yerli ve milli olmak tabirini de kullanmayın artık. Amerikan yerlilerinin başına ne geldiğini Teksas, Tommikslerle öğretmedik mi?

Biz stratejik müttefikiz. Sizi NATO'ya almadık mı? Bakın bayrağınıza, orada da yıldız var. Bizim bayramızda da yıldızlar var. Siz bizim yıldızlarımızdan birisiniz. Bundan ala ortak özellik mi olur?

Biz de  ne varsa siz de de o var. Sizi neyden eksik bıraktık ki? İçki dersen alası sizde... Kumar... Bir Las Vegas’ınız yok. Şu karapara trafiğini bir halledelim, siz de de açacağız o müesseseleri. Yutkunmanıza gerek yok. Sizin ibneleriniz bizimkilerden beter. Zina dersen çok mahirsiniz. Düşünün 9 aylık hamile bir kadına tecavüz edip başını taşla ezen çağdaş insanlarınız var artık. Yanında bebesiyle beraber...

Faiz hususunda da her türlü müesseselerinizle bizim ayarımızdasınız.

Bakın liseli çocuklarınıza. Tıpkı kiliseli...

Ensest, deistlik, uyuşturucu gibi kavramlar sizin de gündeminizde artık. Neye ihtiyacınız varsa onları yerine getirmek için harfiyyen çalışıyoruz.

Bizi sıcak işgale mecbur etmeyin. Yeterince işgal altında olduğunuzu hatırlatmamıza gerek yok. Elinizdeki ile yetinin. Eski günlerin özlemini unutun.

Bakın şu Kasımpaşalının defterini siz dürün. İşi bize bırakmayın. Biz işimizi biliriz, her türlü kahpelikle gereğini yaparız. Siz de alkış tutmak zorunda kalırsınız. Siz Türkler ne diyordunuz bu konuda; ya seve seve... Saddam'ı hatırlatırım...Kaddafi'yi...

Tıpış tıpış demokrasimizle idare edin. Büyük İsrail için Kürdistan projemize takoz olmayın.

YAŞASIN YENİ DÜNYA DÜZENİ...Siz slogan atmayı seversiniz. Bu da bizden size gelsin!

Fehmi Demirbağ

adminadmin