Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-08-2016 13:56   Güncelleme : 08-08-2016 13:56

Amerika’ya Nasihat

Sen Amerika’sın... Biliriz hepimiz. Vicdan, hak, hukuk, demokrasi yoktur senin dünyanda. Gözüne kestirdiğini yiyebilmek adına her çeşit yol sana mübahtır.

Amerika’ya Nasihat

 İşin daha komik yanı olmayan özgür, olmayan vicdanlı, olmayan demokratik maskenle kandırdım sanırsın insanlığı.

Ama sen, ey emperyalizmi iliklerine yerleştirmiş, kan sömürerek, haksızlıklarla yaşamayı ilke edinmiş ülke, her güç zamanı gelince büyüdüğü hızla kan kaybeder ve küçülür. Sonsuza dek güçlü, zengin olmak adına çabalamak anlamsızdır. Zira ülkeler insanlara benzer. Doğar, büyür ve ölür. Kabullenmelisin ömrünün altın çağını yaşadın ve artık inişe geçişin sinyalleridir 15 Temmuz.

Her insanın olduğu gibi senin de hayatında ezemeyeceğin birileri var.

Kabullenmelisin Amerika. Uydurma hocan, 40-50 yıllık plan ve projen, CIA, FBI ajanların, şeytansı hile ve planların tutmadı. Çoktan memleketime girmiş olup, karış karış yemeyi, paylaşmayı umuyordun. Amma atladığın bir nokta var. Hesaplar en şeytansı yapılsa da, oyunlar en kurnazca oynansa da, oyunbozanların en güzelini atladın.

Yağmur damlası, onun izni olmaksızın yeryüzüne inemezken, sen ne boş hayaller beslemişsin Amerika.

Bak Amerika, sana tavsiyelerimiz var. Her kuşun eti yenmez derler bizim buralarda bilmem atan, deden, o kadar zekice düşünüp size de bu tarz sözler kalmış mı? Yoksa olmayan tarih, olmayan ecdadınızdan ötürü bundan da mı yoksunsunuz.

Bazı ülkelerin içeride gizledikleri senin ajanlarının göremeyeceği bir ruh vardır.

Evet türlü hile ve oyunlarla, ayırmaya teşebbüs edersin. Bizler bu oyuna gelede biliriz. Lakin sana kim dedi ki biz bizim olanı sana veririz diye.

Bak Amerika, her şeyin bir bedeli ve diyeti vardır. Talip olmak istediğin şeyler için insanlar zamanında ne fatura ödediyse bugün ya aynı faturayı ödemelisin ya davandan vazgeçmelisin. Bazı faturalar bazı bünyelere ağır gelir Amerika, altına da giremez, bedel de ödeyemezsin. Türk toprağına talipsen, yürek, cesaret ve iman sahibi olman gerekir.

Sen Amerika, kan kokuyorsun, mide bulandırıyorsun. Hem sömürüyor, hem acımasızca gelecek nesilleri, insanları yok ediyorsun, şeytanın diğer adı olmuş bir ülkesin ya. Senin sonun, yapıp ettiğin haksızlıklar. Bunların bedelini bir gün sende ödeyeceksin biliyorsun.

Sen maddeye taparsın. Sen gücü tek para olarak görür, kendin gibi satılmışları onunla alır, kullanır, çöp gibi atarsın, bilmezsin ki birileri de senin karşına çıkıp çöplük yapacak. Atladığın şudur Amerika;  güç madde, para değil, tankın altına yatan imanlı yürektir.

İnsanlar yaşayamadığı manevi hazzı bilemezler. Ölümün son olduğunu düşünen kafatasları ondan kaçar, ölümün vatan için olduğunu düşünen beyin koşa koşa ona gider. Sonunda Cennet vardır Amerika. Cennet senin hiç bir maddi pislikle hayal bile edemeyeceğin en büyük güzelliktir.

Şehit olamadım ben diye üzülen topluma, CIA, FBI sökmez Amerika. Komik oluyorsun çoğu zaman saçma duruşlarınla. Sözüm ona ekonomik güçmüşsün Amerika. Ajan diye dolaştırdığın adamlar sana yüreklerdeki imanı anlatmamışlar belli. Atlamışsın orayı ki başarısız oldun Amerika.

SEN TÜRKİYEYİ BÖLME PLANINI BAŞARAMADIN, EKONOMİK GÜCÜN, İTİBARIN, 40 SENELİK PROJEN, FETÖ'N, CIA, FBI, PLANLAR, ŞEYTANSI HİLELERİN ÇÖP OLDU AMERİKA.

Bu defa bölemedin Amerika, bu defa yiyemedin. New York’un dünyanın en zengin şehri olabilmesi için gereken kanı bu defa içemedin, içirmediler, içirmeyecekler. Sandın ki korku karşılığında satın alırsın insanları, para karşılığında kiralarsın bir Milleti. Olmadı, yemedi Amerika.

Biz şehit verdik, canımız yandı, yüreğimiz sızladı, ama daha güçlendik, ama daha bilinçlendik Amerika. Sen o kadar aptal bir oyun oynadın ki eline yüzüne bulaştırdın Amerika, Bilemedin, hesap edemedin 40 senelik projenin bir gecede dağ gibi yüreklerle bozulacağını.

Bak Amerika bazı plan ve oyunları sen organize eder hayata sunarsın, istediğin gibi tutmaz birde aksi olacak etkiler oluşturursun.

Sen nerden bilebilirdin, parti, fikir denildiğinde birbirine kaşlarını çatıp en hararetli konuşmaları yapan bu milletin senin sayende sırt sırta, din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin, bir olacağını

SEN BAŞARDIN AMERİKA, BİZE HATIRLATTIN MİLLET OLDUĞUMUZU, SEN YAPTIN AMERİKA, YARIŞARAK, İTEREK DEĞİL YAN YANA KARDEŞÇE YÜRÜYEBİLECEĞİMİZİ

Hadi al karneni şimdi defol git şehit şüheda yatağından Amerika, sınıfta kaldın.

Ha bu arada telefonlar geliyor sağdan soldan, insanları fişliyor adam seçiyormuşsun, beni de yazar mısın güzel bir yerine o listenin, ayrıca etrafımda baya bir meraklı ve gönüllü var. Sen yorulma biz sana liste de çıkarırız Amerika.

adminadmin