Ekonomi
Giriş Tarihi : 31-03-2020 10:31   Güncelleme : 31-03-2020 11:29

Anadolu Pirinç Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Göksel Muharrem Göksel: Devletimiz Bizim İçin Gerekli Önlemleri Alıyor!

Anadolu Pirinç Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Göksel, İşçilerinin sağlığının önemli olduğunu, bu sebeple, bone, maske ve eldivensiz çalışmalarına izin vermediklerini söyledi.

Anadolu Pirinç Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Göksel Muharrem Göksel: Devletimiz Bizim İçin Gerekli Önlemleri Alıyor!

Göksel yaptığı açıklamada, "Özellikle hijyen konusunda hassas davranmak istedik. Devletimiz bizim sağlığımız için gereken önlemleri alıyor.

Çalışanlara bu işin önemini, hassasiyetini anlattık. Öncelikle maske, bone, eldiven ve galoş gibi tüm hijyenik önlemlerimizi aldık. Toplumumuzda şöyle bir düşünce var, ne yazık ki hastalıklar birinin başına gelmeden anlaşılmıyor. Bu hastalığı sevdiğine bulaştırmak istemiyorsanız çalıştığınız ortamda hijyen kurallarınıza uymanız gerekmektedir.

Sonuç itibariyle biz gıda üretiyoruz. Vatandaşa bu virüsü bulaştırmayalım diye gereken önlemleri fazlasıyla almaya çalışıyoruz. Biz kurum olarak bu konuya gereken hassasiyet ile davranıyoruz.

Toplumumuzdaki sıkıntı her şeyi devletten bekliyor olmaları. Kaymakam, vali veya sağlık örgütlerinin yönlendirmesini beklemek yerine, her gün televizyonda sağlık bakanı, cumhurbaşkanı ve gereken tüm yetkililer gerekli uyarıları zaten yapıyor diyen Göksel, Yapılması gereken tek şey, virüsün yayılmasını engellemek için tedbirlerimizi alarak birbirimize yardımcı olmaktır dedi.

Ayrıca maske, bone, eldiven gibi önlemlerin de yanı sıra, kurumumuzda hergün pirinçlere değmeden solüsyon ile temizlik yapılıyor.

"Evde Kal" çağrısına ne diyorsunuz sorusuna ise Muharrem Göksel, Sadece yaşlılar değil, herkesin mümkün olduğunca evde kalması lazım. Dışarı çıkma mecburiyeti olanlar var ise hijyen kurallarına uyması gerekir. Çok aciliyeti olmadığı takdirde evde kalsınlar. Evde Kal, Sağlıklı Kal, Mutlu Kal.

Son olarak, herkesin şahsi aracı olmayabilir fakat Bafra'nın merkezi de çok büyük bir yer değil.  Vatandaşların mümkün oldukça toplu taşımaları kullanmamalarını, gidilecek yere yürüyerek gidip gelmelerini tavsiye ediyorum.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN