Spor
Giriş Tarihi : 19-12-2019 11:55   Güncelleme : 19-12-2019 11:55

Anakentspor şampiyonluğu hedefliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kadın Voleybol Takımı ligden başarı ile ayrılarak şampiyon olmayı hedefliyor.

Anakentspor şampiyonluğu hedefliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde 1. devrenin son maçında evinde Merinos ile yapacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

ANAKENTSPOR VOLEYBOL ANTRENMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi B Grubu 11. Hafta müsabakalarında Merinos’u evinde ağırlayacak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor zorlu müsabaka için hazırlıklarını sürdürüyor. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlarda fizik, kondisyon ve blok çalışması yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Takımı son haftalarda kazandığı maçlarla grupta 3. sıraya yerleşirken 4. sırada yer alan rakibi Merinos’u yenerek 1. devrenin sonunda sıralamadaki yerini korumayı hedefliyor. Başarılı oyuncular grupta lider olan Kuzeyboru ile aralarında bulunan 11 puanlık farkı kapatarak birinciliğe yükselmeyi düşünüyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Tüm sporseverleri takıma destek için 22 Aralık Pazar Günü Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Merinos ile yapılacak müsabakaya davet eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Taşkın Taşkıran, ”Takımımızın kondisyonunu en üst seviyede tutmak için antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 1. devrenin kapanış maçında rakibimiz Merinos ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu müsabakada taraftarlarımızın desteği takımımız için çok önemli. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldığımızda 1. devreyi 3. sırada kapatacağız.  2. devreyi de başarıyla tamamlayıp playy-off karşılaşmalarından şampiyon olarak çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Anakentspor, Merinos müsabakasına kaptan Bahar Ekinci, Zehra Tönge, Dilara Yılmaz, Zehra Coşkunsu, Berrak Deniz Kakaşçı, Gülcan Akyıldız, Gülbahar Karagöz, Bahar Ekinci (Kaptan), Maedeh Borhani Esfahani (İran Kadın Milli Takım Kaptanı), Aslı Türker, Azra Çilez ve Hilal Duyar'dan oluşan kadroyla çıkacak. Geçtiğimiz hafta Nevşehir Belediyesi ile oynanan maçta ön çapraz bağları kopan Duygu Nur Doğan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

adminadmin