Genel
Giriş Tarihi : 26-02-2018 10:58   Güncelleme : 26-02-2018 10:58

Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği’nden Cumhur ittifakına tam destek geldi!

Kısa adı ASİYAD olan Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği yönetim kurulu üyeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği’nden Cumhur ittifakına tam destek geldi!

ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz ve Yönetim Kurulu, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek Cumhur İttifakından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, ittifaka tam destek verdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin içte ve dışta düşmanlarına karşı AK Parti ve MHP'nin ülkenin bekası ve geleceği için Cumhur İttifakında birleşmelerinin son derece memnuniyet verici olduğunu belirten ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, “Ülkemizin geleceği konusunda taşın altına ellerini hiç çekinmeden koyarak gelecek nesillere mutlu ve refah bir ülke bırakmak adına siyaseti değil, Türkiye'yi düşünen bu oluşuma ilk ve tam destek vermekten son derece gururlu ve mutluyuz” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise anlamlı ziyaretlerinden dolayı Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı Osman Yılmaz ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ASİYAD Başkanı Osman Yılma Ziyaret çıkışı yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhur İttifakı için tebrik ederek ülkenin içinde bulunduğu hassas durum karşısında takındığı devlet adamlığı tavrı için teşekkür ettiklerini belirtti.

adminadmin