Genel
Giriş Tarihi : 17-10-2019 09:56   Güncelleme : 17-10-2019 09:56

Ankara Sincan Şoförler Odası Barış Pınarı harekâtına destek verdi!

Sincan Şoförler Odası başarılı Başkanı İsa Yalçın önderliğinde dev bir kalabalıkla "Barış Pınarı" harekatında sınır ötesinde eşsiz bir mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize destek olmak için takdire şayan örnek bir davranışın altına imza attılar.

Ankara Sincan Şoförler Odası Barış Pınarı harekâtına destek verdi!

Çok sayıda STK Başkanları Yöneticileri, Muhtarlar, Siyasetçiler, İş Adamları, her zaman her yerde vefakâr cefakâr Vatanının, Milletinin yanında yer alan kalabalık şoför esnafları ve çok kalabalık vatandaşların katılımıyla, Sincan Şoförler Odası önünden dualarla başlayan Mehmetçiğe destek yürüşü Sincan Ziraat Bankası önünde Başkan İsa Yalçın'ın basın açıklamasıyla devam etti.

Ziraat Bankası önünde yapılan basın açıklamasına Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da katılarak yapılan programdan dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi, daha sonra Ziraat Bankası içerisine geçilerek harekâta ve Mehmetçiğe destek amaçlı Başkan İsa Yalçının açılışını yaptığı hesaba tüm Oda Yönetimi ve kabalık vatandaşlar bağışlarını gerçekleştirdiler.

İsa Yalçın’dan,  KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya İstifa Çağrısı

İsa Yalçın'ın Basın bildirisi; Kıymetli basın mensupları, Sincan'ımızın gururu, saygı değer şoför esnaflarımız ve değerli tüm misafirlerimiz; bu önemli günümüzde Barış Pınarı harekâtını icra eden kahraman Mehmetçiğimize destek çağırımıza göstermiş olduğunuz ilgi, alâka ve hassasiyetlerinizden ötürü canı gönülden teşekkür ederiz.

Allah'ın izni ile Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında olduğu gibi Barış Pınarı harekâtında da aynı başarıyı sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kırk yıldır terör belasıyla uğraşan ülkemiz bu uğurda binlerce şehit vermiştir. Suriye topraklarında köşe bucak saklanarak hain pusular kuran kahpeler, kahraman ordumuzun gelmesiyle fare gibi kaçışmaktadırlar, ama korkunun ecele faydası yoktur. Bu iş ya bitecek yâda bitecektir.

Ülkemiz üzerinde plan yapan dış mihraklar ve içerideki iş birlikçileri, şunu kafalarına kesin suretle yazmalılar, Türkiye’yi, ne Irakla, nede Suriye ile karıştırmasınlar. En son Türk ölene kadar ülkemizi bölme planları gerçekleşmeyecektir. Böyle düşünenler Türk'ün şanlı tarihine dönüp bir baksınlar. Çokta uzağa gitmeye gerek yok, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların, uçakların ve silahların karşısında göğsümüzü nasıl siper ettiğimizi dost düşman görmüştür.

Barış Pınarı harekâtında görüldüğü gibi Türk'ün Türk’ten Başka dostu yoktur.

Bizler her zaman devletimizin, milletimizin, Cumhurbaşkanımız ve Kahraman güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtir, bu uğurda seve seve can veririz.

Buradan tüm dünyaya haykırmak istiyorum, Kahraman Türk Ordusu her zaman mazluma dost olur, zalime kan kusturur. Ne mutlu bize ki; tarihi başarılarla dolu şanlı bir milletin bireyleriyiz.  Katılımlarınızdan dolayı tekrar tekrar teşekkür eder hepinizin huzurunda, başta ülkemizdeki tüm şoför esnafları olmak üzere herkesi Mehmetçiklerimize destek kampanyasına davet ediyor ve buradan da destek kampanyamızı başlatıyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun,

Rabbim yar ve yardımcımız olsun,

Ülkemizi bütün şerlerden korusun.

Amin...

Amin...

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın'ın basın bildirisi sonunda Barış Pınarı Harekâtıyla ilgili densiz açıklamalarda bulunan KKTC Cumhur Başkanı Mustafa Akıncı’yı kınadığını belirterek istifa çağrısında bulundu.

Nesibe TÜKEL

adminadmin