Genel
Giriş Tarihi : 27-05-2017 13:24   Güncelleme : 27-05-2017 13:24

Ankara’da trabzon günleri!

ANKARA’DA düzenlenen 10. Trabzon Günleri’nde Atatürk Kültür Merkezi âdeta doldu taştı.

Ankara’da trabzon günleri!

Özellikle açılışın gerçekleştirildiği birinci gün ve ikinci günde vatandaşların akınına uğradı. Etkinlik alanında yer alan stantlarda alışveriş yapan vatandaşlar bir yandan da Trabzon yöresel kıyafet ve el sanatları ürünlerini inceleyerek bol bol alışveriş yaptı.

HACISALİHOĞLU: BUNDAN SONRA TRABZON’DA BULUŞACAĞIZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Bildiğiniz gibi Trabzon Günleri Ankara’da her zaman canlı oluyor. Bu kalabalık aslında Trabzon hasretinin kalabalığı.

Ankara’da yaşayan gerek Trabzonlular gerekse Ankaralılar etkinlikler boyunca büyük bir coşku içinde bu alanı geziyor ve doyasıya Trabzon kültürünü yaşıyor. Biz de bu durumdan çok memnun oluyoruz.

Daha önemlisi bu bir turizm tanıtımı. Bundan sonraki beklentimiz, turizm yönünden bölgemizin ve Trabzon’un daha fazla yararlanması. Geleceğe dönük de bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Bu etkinlikler her yıl üzerine koyarak devam etmesinin yanında bu yıl daha aktif gerçekleştiriliyor. Şunu buradan söylemek istiyorum: Asıl önemli olan daha sonra  önümüzdeki yıl Trabzon’da ‘Trabzon Festivali’ olarak bunu gerçekleştirmek. Biz de bunun çalışmalarını başlattık. Bundan sonra Trabzon’da buluşacağız.” diye konuştu.

EREN: İNŞALLAH TRABZON’A TURİZM ANLAMINDA KATKISI OLACAK

TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ise “Eski Bakan’ımız Faruk Özak döneminde yapılan etkinliklerimiz yıllardan beri devam ediyor. Bu yıl da Valiliğimiz tarafından devam ettiriliyor. Çok güzel bir etkinlik. Fuar alanına gelenlerin yarısı Karadenizli ise yarısı da Ankara ve çevre illerden gelenler. Her geçen yıl hem düzen hem de gelen insan sayısında bir gelişme var. İnşallah Trabzon’a turizm anlamında katkısı olacak. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Günebakış

 

 

adminadmin