Güncel
Giriş Tarihi : 22-03-2017 10:15   Güncelleme : 22-03-2017 10:15

Ankara'da yeni bir darbe korkusu!

Ankara'da dün gece kaynağı belli olmayan 'darbe oluyor' söylentileri bazı vatandaşları ayaklandırdı.

Ankara'da yeni bir darbe korkusu!

Bazı vatandaşlar, söylentiler üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesine doğru yürüyüşe geçerken AK Partili Külünk'ten ortalığı yatıştıran açıklama geldi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra sürekli bir teyakkuz halinde olan vatandaşlar dün gece bir kez daha panik yaşadı.

NATOCULAR DARBE YAPACAK!

Ankara'da 'darbe oluyor' söylentileri vatandaşları sokağa döktü. Kısa süre içinde AK Partili isimler devreye girerek vatandaşları yatıştırdı.  Ankara'da gece ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, konuyla ilgili Twitter'dan, "Sakin olun değerli Kardeşlerim. Her şey kontrol altında" diye yazdı.

Başkent Ankara'da dün gece yarısından sonra sosyal medyada ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı. Twitter'da yayılan haberler üzerine ise bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu Beştepe'ye giderek bölgede fotoğraf çekip nöbet beklediler.

AK PARTİLİ KÜLÜNK'TEN AÇIKLAMA

AK Parti, İstanbul milletvekili Metin Külünk ise Twitter'dan açıklama yaparak durumun sakin olduğu bildirdi. Külünk mesajında, "Sakin olun değerli Kardeşlerim. Her şey kontrol altında" diye yazdı.

Öte yandan Aydın Binboğa isimli kullanıcı “NATO’cular darbe yapacak. İhbar gelmiş,  polislere uzun namlulu silah dağıtmışlar. Gökçek de kamyonları bir yere toplamış. Sonra tatbikat denmiş” şeklinde paylaşım yaptı.

Kaynak: sonhaberler.com

adminadmin