Genel
Giriş Tarihi : 31-05-2019 15:49   Güncelleme : 31-05-2019 15:49

Antalya Kaş ve Kalkan’da Villa Kiralayın, Tatilinizi Doyasıya Yaşayın!

​Ülkemizin en duru denizi ve en nefes alınır tatil yöreleri Akdeniz ve Ege bölgesinden bulunur.

Antalya Kaş ve Kalkan’da Villa Kiralayın, Tatilinizi Doyasıya Yaşayın!

Tatil yapmayı seviyor fakat kalabalık ortamları istemiyorsanız kiralık villa hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kiralık villa ile daha sakin ve sadece istediğiniz kişiler ile tatil imkanı bulursunuz. Kaş kiralık villa hizmetleri ile denizin ve doğanın tadına varın.

Deniz Manzaralı Villa Kiralama

Villa kiralama hizmetini deniz manzaralı, orman manzaralı, çocuk havuzlu villa, lüx villa, muhafazakâr villa olarak alabilirsiniz. Tatilvillasi.com.tr kiralamakta olduğu villaları ile Kaş balayı villası, Kalkan balayı villası, Muhafazakar villa, normal tatil planları ve geniş aileler için bile birçok lüks, ekonomik veya standart tatil fırsatları sunmaktadır. Denize sıfır ve önü açık olan villalarda tatil keyfi yapabilir, gündüzleri denizin geceleri yakamozun tadını çıkarabilirsiniz. Deniz manzaralı villa kiralanırken villada kaç kişi kalacak firmaya bildirilir. Bildirilen kişi sayısı kadar villa içi düzenlenir. Tatil Villası her villa için gereken ekipmanları müşterilerden önce hazır eder.

Antalya’da Lüks ve Ekonomik Muhafazakâr Villa

Tesettürlü bayanlar için hazırlanan villalar tam bir aile tatili içindir. Villa çevresi kapalı olduğu için başka yerde bulunan villalar tarafından görülmeniz imkansızdır. Villanın her tarafı paravanlar ile kaplanmıştır. Aileniz ile doyasıya havuzun tadını çıkarabilir ve tatilinizi gönlünce yapabilirsiniz. Villa içinde gerekli olan her eşya bulunur. Dilerseniz malzeme alıp yemeğinizi kendiniz yapabilir veya villa bölgesinde olan restorandan hizmet alabilirsiniz. Villa içerisinde yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlıdır diyebiliriz. Özellikle Kalkan balayı villası ve Kaş Muhafazakar villa seçenekleri aileler ve yeni dünya evine girmiş çiftler tarafından oldukça tercih edilmekte olup trenddir.

Ultra Lüks Villa Kiralama Seçenekleri

Tatilvillasi.com.tr, lüks villa kiralama hizmeti villanın özelliğinden kaynaklıdır. Villanın içinde jakuzi, sauna, kapalı havuz ve aradığınız her eşya bulunur. Mimarisi daha gösterişli ve şıktır. Havuzu daha büyük ve daha kullanışlıdır. Lüx villa daha çok balayı için gelen müşteriler tarafından kiralanır. Terası çok güzel döşenmiştir. Lüx villalar genellikle deniz manzaralı ve önü açık olan villalardır. Mutfak kısmında çatal bıçağa kadar her eşya eksiksiz olarak bulunur. Bütçenize uygun villayı kiralamak için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. Kiralama hizmetini firmanın internet sitesinden de villa görsellerini beğenerek de yapabilirsiniz. Öncesinde belli bir kapora yatırmanız gerekecektir. Villa kiralama hizmeti alamdan önce kaç kişi ile villaya gelecekseniz firmaya bildirmeniz gerekir. Kapora ödediğiniz için villa size ayrılır ve tatil için geldiğinizde geri kalan ücreti ödersiniz.

Daha detaylı bilgi ve tüm kiralık villaları incelemek için ziyaret edin. www.tatilvillasi.com.tr

adminadmin