Genel
Giriş Tarihi : 23-06-2020 18:31   Güncelleme : 23-06-2020 18:34

Arkasında Hayat Var!

Türkiye’nin kendi sektöründe en fazla sayıda patent ve Ar-Ge projelerine sahip çekik kapı markası olan Sur Çelik Kapı firmamızda, aradığınız kaliteli, güvenli, ve kullanışlı çelik kapıları bulabilirsiniz. Firmamız köklü geçmişi ile sektörün öncü firmalarından olmaya devam etmektedir. Şirketimizin geniş ürün yelpazesi içinde satışa sunulan bütün çelik kapı modelleri, uluslararası kalite standartlarına sahip olmasının yanı sıra, bağımsız denetleme kuruluşları tarafından da denetlenip sertifikalandırılmıştır.

Arkasında Hayat Var!

Firmamız kurulduğu günden bu yana 18 farklı ülkede, 2 bin 650 projede yer almasıyla kendi sektörünün en kapsamlı ve profesyonel hizmet sunan çelik kapı şirketleri arasında yer almaktadır. Arkasında hayat var sloganı ile ülke çapında 350 istihdama sahip olan firmamız, bu güne kadar 325 binden fazla ürün çeşidi ile sektördeki başarılı faaliyetlerine devam etmektedir.

En Güvenli Donanıma Sahip Çelik Kapılar

Güvenlik, bir evin huzurlu ve hane halkının mutlu yaşam sürmesinde en önemli konuların başında gelmektedir. Evinizin dış kapısının hırsız ve diğer kötü niyetli şahıslara karşı güvenilir olmadığını düşünüyorsanız, günleriniz endişe ve korku içinde geçecektir. Bu gibi problemler ile sadece maddi anlamda risk altına kalmanın yanı sıra hayat kalitenizi de olumsuz etkilememek istiyorsanız, evinizin dış kapısının seçiminde Sur Kapı firmamızın en güvenilir donanıma ve sistemlere sahip çelik kapı modelleri arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini odak noktasına koyan firmamızda, birbirinden farklı görsel tasarımlara sahip çok çeşitli çelik kapı modelleri bulunmaktadır. Sadece görünüş ve tasarım anlamında değil aynı zamanda donanım ve güvenlik seviyesi bakımından da birbirinden farklı özelliklere sahip olan çelik kapı modelleri arasında siz de beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza uyumlu olanını tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlar

Firmamız kurulduğu günden bu yana sadece güvenlik amaçlı değil aynı zamanda hane halkına manevi yönden de huzur veren kapasiteli çelik kapıları üretip satışa sunmaya büyük özen göstermektedir. Herkesin evinde huzurlu ve mutlu olmaya hakkı olduğunu düşünen firmamızda, bu sebeple her bütçeye uygun fiyat seçeneklerine yönelik cazip fiyatlandırma politikası uygulanmaktadır. Şirketimizin en çok tercih edilen çelik kapı modellerini ve güncel fiyatlarını https://www.surcelikkapi.com  adresimizden bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN