Güncel
Giriş Tarihi : 15-07-2017 11:34   Güncelleme : 15-07-2017 11:34

Arnavutköy Belediyesinden Diriliş Postası’na ‘Cesur Medya’ Ödülü

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Cesur Medya Ödülleri töreninde, hainlere karşı direniş sergileyen Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Sabri İşbilen de ödüle layık görüldü.

Arnavutköy Belediyesinden Diriliş Postası’na ‘Cesur Medya’ Ödülü

İstanbul’un en çok gelişen ilçelerinin başında gelen Arnavutköy Belediyesi, FETÖ’cü işgalcilere karşı milletin destansı direnişe imza attığı 15 Temmuz’un yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Ahmet Haşim Baltacı’nın yönetimindeki belediye “15 Temmuz Cesur Medya Ödülleri” töreniyle hain işgal girişimine karşı millet ile birlikte sahada olan, darbecilere karşı yayın yapan medya mensuplarını bir araya getirdi. Büyük Türkiye’den taraf olan, darbecilere karşı yayın yapan Diriliş Postası’da “Cesur Medya” arasında yer aldı. Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Sabri İşbilen “Cesur Medya” ödülüne layık görülürken, ödülü Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın elinden aldı. Gazeteci-Yazar Ersoy Dede’nin sunduğu törende ödül takdiminin ardından konuşma gerçekleştiren İşbilen, asıl ödülü hak edenin millet olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

2 engel vardı karşılarında

“Öncelikli bizleri böylesine manalı bir günde bir araya getiren Arnavutköy Belediyesi ve değerli başkanına teşekkürü borç bilirim. 15 Temmuz gördüğümüz, tanık olduğumuz en büyük ihanetti. FETÖ’cü işgal kuvvetleri Türkiye’yi Suriye’ye, Irak’a çevirmek istediler, emperyalistlere teslim etmek istediler. Lakin karşılarında 2 engel vardı. Biri Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, diğeri ise başkomutanın talimatıyla sokaklara çıkan, ‘Ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez’ diyen milyonlardı. O milyonlar bize bir vatan bıraktı. Allah hepsinden razı olsun. Eğer bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu.”

Diriliş Postası

adminadmin