Genel
Giriş Tarihi : 18-07-2016 11:28   Güncelleme : 18-07-2016 11:28

Artık Tavan/Taban Ayrımı Bitmiştir

161 kişiyi öldürdüler. 1500 kişiyi yaraladılar. Meclisi bombaladılar. Helikopter çalarak Yunanistan'a iltica etmeye yeltendiler. Cumhurbaşkanı'nın kaldığı oteli çaldıkları F16’larla bombaladılar.

Artık Tavan/Taban Ayrımı Bitmiştir

Seçtikleri komandolarla Cumhurbaşkanı'na suikast timi gönderdiler. Namusumuza saldırlar. Vatanımızı gasp etmeye kalktılar. Pensilvanya adına ülkeyi işgal etmek için yolları kapattılar.

Bu askerler vatan haini değil. Bunlar düşman, işgalci düşman askeri. Bunlar namusumuza, toprağımıza, evlatlarımıza göz koymuş düşmanlardır. Vatan hainliği ise bu düşmanlara destek olmaktır, kitle olmaktır, arkasında olmaktır. Vatan haini olanlar, bunları tevil edenler, “askerin kafasını kestiler” diye haber yapanlar. Vatan haini olanlar, düşmanın Türkiye’yi işgal etmek için yaptığı silahlı kalkışmaya “müsamere” diyenlerdir. Bir moruk züppe, sokakta tankı görünce alkışlıyor, tank yürükken müsamere değil, millet sokağa çıkıp tankın namlusunu kıvırınca “müsamere” diyor. Seni korkak yalancı!..

Hiç kimse numara yapmasın. Her krizde olduğu gibi, 15 Temmuz darbe gecesinde de korkakça davranıp saklananlar zımnen destekçidir. “Dur bakalım ne olacak” diye bekleyenler, duruma göre göre pozisyon alanlar, görevli olduğu alanda o anda etkili cevap vermeyenler,  sokağa çıkan milleti desteklemeyenler, kamunun önüne çıkıp konuşmaktan kaçanlar hepsi zımnen terör destekçisi demektir. 15 Temmuz'dan itibaren, bürokraside ve siyasette olan ve FETÖ mücadelesinde “ama” deyip bir şey uyduran kim varsa ya FETÖ üyesidir ya da destekçisi.

Ve sözüm ona “masum taban” meselesi. En başta “masum” kelimesini atın artık ağzınızdan. Kim, hangi kul için “masum” diyebilir? Bari “suçsuz” deyin de günaha girmeyin. Gelelim asıl meseleye, FETÖ’nün tabanı suçsuz değildir. Taban, tavan ne varsa, kim varsa hepsi terörist katil bunların. Bunlarla selamı olan, bunlara empati yapan, bunlarla telefonda konuşan, sosyal medyada paylaştıklarını paylaşan, aynı evde toplantıya giden, bunlar hakkında konuşurken “ama” diyen, bunlarla arkadaş olan, bankalarda kredi hesapları için cevşen okuyan, bunların tavanı, tabanı, kim varsa hepsi istinasız teröristtir, katildir. Hepsi tek tek yargılanıp, akıl hastası bir şizofrenin emriyle vatana kastetmek neymiş hesabını verecekler.

Erem Şentürk / Diriliş Postası

 

adminadmin