Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2020 10:43   Güncelleme : 31-03-2020 10:43

Artık Yemekler Vakumla Paketlenerek Servis Edilecek!

Samsun ve bölgede yemek sektörünün öncü firması Canem Yemek, ülkenin içinde bulunduğu durum ve çağın gerekliliği olarak bölgede bir ilke imza atarak, üretilen yemekleri Vakumlu Yemek Paketleme Makinesinde paketleyerek hizmet veriyor.

Artık Yemekler Vakumla Paketlenerek Servis Edilecek!

VAKUMLU YEMEK PAKETLEME MAKİNESİ

Samsun’da ve ülke genelinde bir çok yerde yemek hizmeti veren Canem Yemek, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, verdiği hizmeti en iyi yapma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Firma, ülkenin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak, daha fazla sağlık ve hijyen amacıyla Vakumlu Yemek Paketleme Makinesi alarak, yemek hizmetini paket yemek olarak vermeye başladı.

SAMSUN’DA İLK VE TEK

Canem Yemek Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Elif Büşra Uzunal, sektörün öncüsü olarak bir ilke daha imza attıklarını belirterek, “Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bu günlerde Canem Yemek olarak sağlık ve hijyen koşullarını artırmak adına Vakumlu Yemek Paketleme Makinesi getirdik. Bu süreçte hazır yemek alan kurum ve finmaların, tedirgin olduğunu gözlemledik. Konuyla ilgili olarak yaptığımız araştırma sonucunda Vakumlu Yemek Paketleme Makinesi almaya karar verdik. Ülke genelinde bir kaç firmada bulunan Vakumlu Yemek Paketleme Makinesi Samsun’da ilk ve tek olarak Canem Yemek’te” dedi.

YEMEKLER UZUN SÜRELİ MUHAFAZA EDİLİYOR

Vakumlu Yemek Paketleme Makinesi ile yemeğe insan temasının olmadığını belirten Uzunal, “Makinanın vakum özelliği ile paketlenen yemekler soğuk alanda muhafaza edildikten sonra mikrodalga fırında ısıtılıp üç gün boyunca rahatlıkla tüketilebiliyor. Vakumlu Yemek Paketleme Makinesinin en iyi özelliğe sahip olanını aldık” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN