Güncel
Giriş Tarihi : 23-01-2015 12:00   Güncelleme : 23-01-2015 12:00

Artvin, EMİTT Fuarında

ARTVİN (AA) - Artvin Valiliği, 19'uncusu düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında kentin tarihi, kültürü ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı bir stant açıldığını bildirdi

Artvin, EMİTT Fuarında

ARTVİN (AA) - Artvin Valiliği, 19'uncusu düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında kentin tarihi, kültürü ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı bir stant açıldığını bildirdi.

Artvin Vali Yardımcısı Hasan Ongu, EMİTT’in fuarlar arasında kendine önemli bir yer edindiğini belirtti.

Her sene büyüyen fuarın ziyaretçisinin de aynı derecede arttığını ifade eden Ongu, şunları kaydetti:

"Artvin Valiliği olarak 68 metre karelik standımızla fuara katıldık. Hem yurt içinden hem yurt dışından Türkiye'yi ve Doğu Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret eden yabancı turistlerimizi ağırlamaya hazırız. Buradaki standımızda Artvinimizin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile zenginliklerini ziyaretçilere tanıtmaya çalışıyoruz. Buradaki standımız ziyaretçilerimiz için Artvin'e açılan küçük kapı oluyor. Burada insanlar Artvin'i  kısmen tanımış oluyor. Doğu Karadeniz ziyaretlerinde burada edindikleri izlenimlerinde katkısıyla Artvin'e de yer ayırmış olacaklar. Doğu Karadeniz'in yeşilinin yanında Artvin'in kültürel değerlerini de tanımış olacaklar." 

Fuarın ilk günü olmasına rağmen yoğun bir katılımın bulunduğunu ifade eden Ongu; "Hafta sonu bu yoğunluğun artmasını bekliyoruz. EMİTT Fuarını ziyaret eden herkesi Artvin standına da bekliyoruz. Bu fuara Gürcistan'la birlikte katılmayı düşünmüştük ancak Gürcistan ile Acara Özerk Cumhuriyeti bu fuara birlikte müstakil katılmayı arzu ettiklerinden beraber stantta bulunma düşüncemiz gerçekleşmedi" dedi.

71 ülkeden 4 bin 500 katılımcının yer aldığı EMITT Fuarı’nda katılımcılar kentlerinin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtıyor.

adminadmin