Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-01-2018 11:55   Güncelleme : 15-01-2018 11:55

Artvinlilerden siyaset turu; Samsun'un Geleceği İçin Varız

Samsun'da faaliyet gösteren Artvin hemşehri dernekleri Atakum ilçesinde siyaset turu düzenledi.

Artvinlilerden siyaset turu; Samsun'un Geleceği İçin Varız

Samsun'da faaliyetlerini sürdüren Bizim Artvin Derneği öncülüğünde, Tekkeköy Artvinliler Derneği ve Şavşatlar Derneği yönetici ve üyeleri, Atakum'da siyaset turu yaptı. Artvinliler Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

ŞEHRİMİZİ GELİŞTİRMEYE GAYRET ETMELİYİZ

Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertük öncülüğünde bir araya gelen Artvinlileri kabul eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yoğun katılımın olduğu ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, ''Hepinizi burada görmek bizi çok memnun etti. Biz burada hep birlikte çalışarak şehrimizi geliştirmeye gayret göstermeliyiz. Hepinize bizi ziyaret ettiğiniz için, bu güzel birlik beraberlik için teşekkür ediyorum” dedi.

SAMSUN'UN GELECEĞİ İÇİN VARIZ

Ziyaret nedeniyle Artvinlilere teşekkür eden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise, ''Böylesine bir birliktelik ve beraberlik örneği çok güzel. Hemşehri dernekleri Samsun’a renk katıyor. Hepimiz Samsun’da birleşiyoruz, Samsun’un geleceği için varız'' dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Aynı zamanda Artvinli olan MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ise, ''Hemşeriniz olarak sizleri burada görmekten ziyadesi ile çok mutlu oldum. Birlik ve beraberlik her şeyden önce gelir. Artvinli hemşeriniz olarak kapımız her zaman sonuna kadar sizlere açık'' dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci de, ''Yapmış olduğunuz bu ziyaret birlik beraberlik adına çok güzel bir hareket. Bu kenti birlik ve beraberlik ile ileri götürebiliriz. İyi şehir yüksek binalar ile değil içindeki insanlık ile olur. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum'' dedi.

Ziyaretlerde Artvinliler adına konuşan Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, ''Bu ziyaretler ile temel amacımız birlik ve beraberliği ön plana çıkartmak. Ziyaretlerde Atakum'da bulunan siyasi aktörlerle hemşerilerimizi tanıştırıyoruz. Birlikte neler yapabileceğimizi konuşarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz amacına ulaştı. Artvinliyiz ama doyduğumuz yer olan Samsun'da Samsun için birlikte çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, ziyaretlerde ziyaret anısına başkanlara isimlerinin yazılı olduğu kalem hediye etti.

adminadmin