Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2018 15:53   Güncelleme : 14-11-2018 15:53

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ak Parti'den Ankara Pursaklar İlçesi'ne Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ak Parti'den Ankara Pursaklar İlçesi'ne Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Ankara Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti'den Pursaklar İlçesi Belediye Başkanı aday adayı olduğunu ilan etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a yakınlığı ile tanınan Osman Yılmaz, AK Parti'den Pursaklar İlçesi Belediye Başkanı aday adayı olduğunu duyurdu. Ankara'da yaşayan Samsunlu işadamlarının sivil toplum kuruluşu olan ASİYAD'ın da genel başkanı olan Osman Yılmaz, aday adaylığını sosyal medya hesabından paylaştı.

ASİYAD Genel Başkanı Yılmaz, "Pursaklar'ı Türkiye'nin cazibe merkezi yapmak için belediyemizin başkanlığına AK Parti'den aday adayıyım. Gelin geleceğimizi hep birlikte şekillendirelim" ifadelerini kullanarak, "Pursaklar Ak Parti İlce Başkanlığında değerli dostlarımızla ve büyüklerimizle sohbet ettik. Bizlere çıktığımız bu kutlu yolda başarılar dileyen, cesaretlendiren, güç veren herkese çok teşekkür ediyorum. Onların güzel duaları bizlerde her şeyden kıymetli." dedi.

Bu sabah Medya ve İletişim Derneğinin basın mensupları ile bir araya gelen Yılmaz burada yaptığı konuşmada şöyle dedi; "Çok güzel bir kahvaltıdan sonra kendileri ile Pursaklar'da yapacağımız projelerimizi paylaştık. Aday adaylığı dönemimizde bizlerin projelerinin en güzel en doğru şekilde anlatılması için kendilerine gerekli bilgilendirmeleri yaptık. Nezaket ziyaretleri ve davetimize katılımları için kendilerine tek tek teşekkür ediyoruz." Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle ön plana çıkan Osman Yılmaz Ankara Pursaklar İlçesi'ne adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

adminadmin