Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-08-2019 13:02   Güncelleme : 16-08-2019 13:02

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz: Samsunlu bürokratları Devlet kademesinde görmek istiyoruz!

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine atanan Bahri Kesici'yi tebrik etti

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz: Samsunlu bürokratları Devlet kademesinde görmek istiyoruz!

Ankara-Samsun Sanayici İşadamları Derneği(ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, Samsun doğumlu olan Bahri Kesici'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine atanması ile ilgili açıklama yaptı.

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Samsun doğumlu olan bürokrat Bahri Kesici'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Samsun doğumlu bürokratların üst kademelerde ve bakanlık görevlerinde yer almasını desteklediklerini açıklayan ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Bahri Kesici'ye yeni görevinde başarı diledi.

Ankara'da bulunan Samsunlu sanayici işadamları olarak, Samsun doğumlu bürokrat ve yöneticilerin devlet kademesinde görev almasını, seçimlerde ise milletvekili ya da belediye başkanı olmalarını istediklerini kaydeden Osman Yılmaz, "Samsunlu hemşehri dernekleri olarak Samsunlu hemşehrilerimizin üst makamlarda görev almaları şehrimiz adına olumlu bulduğumuz gelişmelerdir. ASİYAD olarak özellikle yerel ve genel seçimlerde de Samsunlu hemşehrilerimizin seçilebilecekleri sıralarda olması gerektiğini de her zaman dile getirdik. Bu minvalde Samsun doğumlu olan sayın Bahri Kesici'nin de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine atanması hemşehri derneği olarak bizleri mutlu etmiştir. Sayın Bahri Kesici'ye Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

adminadmin