Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-06-2017 15:03   Güncelleme : 30-06-2017 15:03

ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz:Samsun’u Tüm Dünya Tanıyacak..

Samsun’da düzenlenecek dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu olan 23. İşitme Engellileri Olimpiyat Oyunları’na ASİYAD (Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği) Başkanı Osman Yılmaz, "18-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 23. İşitme Engellileri Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapacağız" dedi.

ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz:Samsun’u Tüm Dünya Tanıyacak..

SAMSUN İÇİN TARİHİ ŞANS

Tarihin en katılımlı spor organizasyonuna, ASİYAD olarak tam destek vereceklerini ifade eden Yılmaz; 'İstanbul, Ankara'dan sonra Türkiye'nin 3. büyük yerel medya gücüne sahip olan Samsun basını ve Samsun'da medya sektöründe görev alan gazeteci arkadaşlarıma büyük görev düşüyor. Bayram da Samsun'u gezdim. Anlatılacak O kadar güzel yerleri var ki, Samsunumuzun güzel yönlerini medyaya taşıyıp şehrimizin bir dünya kenti olduğunu dosta düşmana gösterelim.' dedi.

BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Başta Büyükşehir olmak üzere yerel yönetimlerin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç önderliğinde bakanlığın bu büyük organizasyon için tam kadro çalışıp gecesini gündüzüne kattığını sözlerine ekleyen Yılmaz; 'Samsunumuzu güzel reklam yapalım. Bakınız Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonu Samsun'u tüm dünyaya tanıtacak. Bu olay şehrimiz için biçilmiş bir kaftandır. Bakanımıza bu anlamda teşekkür etmek istiyorum. Samsunlular isterse her şeyi başarır. Biz de STK'lar olarak hazırız. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Yeter ki Samsun kazansın.' diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN