Genel
Giriş Tarihi : 11-09-2020 11:30   Güncelleme : 11-09-2020 14:18

ASİYAD üyelerinde Masonluktan sonra İsrail dostluğu dönemi başlıyor!

Daha önce ‘MASONLAR ASİYAD’a Mı Sızıyor’ şeklinde Samsun basınında gündem olan ASİYAD, şimdi de İsrail dostluğu moda oldu.

ASİYAD üyelerinde Masonluktan sonra İsrail dostluğu dönemi başlıyor!

ASİYAD üyesi ERG GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Ersaatçi’nin kendi kullandığı sosyal medya hesaplarında çok miktarda Mason ve Rotaryen simgelerin yer aldığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.

Ersaatçi şimdi de ‘İsrail Büyükelçisi sevgili Roey Gilad ile bir selfi çekinerek sosyal medya hesabından paylaştı.

ASİYAD üyesi Ersin Ersaatçi İsrail Büyükelçisi Roey Gilad ile Ankara İngiltere Büyükelçiliğinin bahçesinde UR 2430 Bölge Koru Rotary kulübünün 19. su yapılan Çimler Üstünde Dans aktivitesinde bir araya geldi.

MİLVEKİLİNE ÖDÜL VERDİRDİLER

Mason ve Rotaryen olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Ersin Ersaatçi, ASİYAD’ın düzenlemiş olduğu Büyük Samsun Buluşmaları’nda  AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ın elinden ödül almıştı.  

AK PARTİ'Yİ ALET ETTİLER

AK Parti Milletvekili’nin mason bir iş adamına ödül verdirilmesi, mason ve rotaryenlerin meşrulaştırılmasını sağlıyor şeklinde yorumlara sebep olmuştu.

Ersaatçi’nin sosyal medya paylaşımı;

Ersin Ersaatci

8 saat ·

İsrael Büyükelçisi Sevgili Dostum Sayın Roey GİLAD Masamızı Onurlandırdı... 14.09.2019

UR 2430. Bölge Koru Rotary Kulübünün 19.su yapılan “Çimler Üstünde Dans” #haydihepberaber diyerek 14 Eylül’ün katıldığım 3. Aktivitesi olarak başarı ile tamamlandı. Emeği geçen herkesi kutluyorum.19th of “Dans on the Grass” of RI Koru Rotary Club, which is the last activity of 14th of September that I participated has been completed successfully by saying #letsdoalltogether. I congratulate everyone involved... — Ingiltere Büyükelçiliği'de.

adminadmin