Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-03-2017 11:07   Güncelleme : 24-03-2017 11:07

Askon - Kosgeb İşbirliği Girişimcilik Destek Programı

Samsun Haber - Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi KOSGEB ile Girişimcilik Eğitim Kursu Protokolü imzaladı.

Askon - Kosgeb İşbirliği Girişimcilik Destek Programı

ASKON Samsun Şubesi ile KOSGEB işbirliği ile gerçekleşecek Uygulamalı Girişimcilik Kursu ASKON Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek.

Protokol imza töreninde konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “İşini kurmak isteyen ve iş kurma potansiyeli yüksek olan girişimci üyelerimize KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik eğitim verilecek. Bizlere verdiği desteklerinden dolayı KOSGEB Müdürümüz Ahmet Dursunoğlu’na teşekkür ediyorum. Eğitimler Mayıs ayında başlayacak. Kursu başarıyla tamamlayan üyelerimize önümüzdeki günlerde törenle sertifikaları verilecek” diye konuştu.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER

KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu ise, ASKON Samsun Şubesi ile yapılan protokol ile teorik ve uygulamalı olmak üzere, pazar araştırması, üretim planlaması, pazarlama, finansman ve yönetim planı konularında eğitimler verileceğini kaydetti.

ASKON ile KOSGEB arasında yapılan uygulamalı girişimcilik kursu imza törenine ASKON Samsun Şube Başkanı Mehmet Furkan Okudan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı AR-GE Komisyon Başkanı Şefik Sağlam ,Başkan Yardımcısı  Yeni Yatırımlar Komisyon Başkanı  Recep Ocak, Mali ve Sosyal İşler Komisyon Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcısı- Kurumsal İlişkiler  Birkan İpoğlu, Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Samet  Semizoğlu , Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcısı Volkan Güney ,Tekstil Sektör Başkanı Akif Eker, Yönetim Kurul Üyesi  Abdurrahman Bayraktar da katıldı.

 

 

adminadmin