Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-02-2017 11:05   Güncelleme : 17-02-2017 11:05

ASKON Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısına Samsunspor renkleriyle çıktı!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu toplantısını Samsunspor formalarıyla gerçekleştirdi.

ASKON Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısına Samsunspor renkleriyle çıktı!

ASKON Samsun Şubesi, Atakum Belediyesi tarafından tertip edilen ‘Bu aşkın Kahramanı Sensin’ kampanyasına destek vermek için yönetim kurulu toplantısına kırmızı beyaz Samsunspor formalarını giyerek çıktı.

Konuyla alakalı olarak konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “Şehrimizin markası olan Samsunsporumuzun ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ kampanyasına destek vermek adına kampanya formalarını giyerek yarınki maç öncesi haftalık yönetim toplantısı formalarımıza düzenleyerek, Samsunspor’a desteğimizi her alanda göstermiş olduk” diye konuştu.

ASKON Samsun Şubesi Yönetim Kurulu toplantısına, ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan’ın yanı sıra, Yeni Yatırımlar Komisyon Başkanı Recep Ocak, Sektörler Komisyon Başkanı Bülent Özdere, Maili ve Sosyal İşler Başkanı Fikret Mırık, Yeni Yatırımlar ve Projeler Başkan Yardımcısı Şaban Güngör, Mali ve Sosyal İşler Komisyon Başkan Yardımcısı Kadir Salih Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Bulut, Abdurrahman Bayraktar katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN